zavrieť
môžete začať písať
výsledky hľadania tu

Klasická horizontálna žalúzia je najpredávanejším tienením. Ako to je možné?

Moderné štýly interiéru sa neustále menia, nové trendy ovplyvňujú ich vybavenie. V našich bytoch však stále zostáva základný tieniaci produkt, ktorým je klasická hliníková žalúzia. Táto žalúzia sa využíva k zatieneniu bytov, domov, chalúp, kancelárií, výrobných hál, obchodov – a mnoho ďalších miest.

Najpopulárnejší kus tienenia pre niekoľko druhov okien

Je ťažké uveriť tomu, že v dnešnej dobe, keď na popularite stúpa vonkajšie tienenie, je stále najpredávanejšia interiérová horizontálna žalúzia. Čim to je? Žalúzie majú totiž celú radu výhod, sú vhodné pre plastové, hliníkové aj kastlové okná, ale dajú sa umiestniť aj do eurookien a starších typov drevených okien, sú cenovo dostupné a vyzerajú skvelo. Žalúzie sa montujú ľahko, z vnútornej strany okien alebo do medziskelného priestoru a vďaka niekoľkým rôznym spôsobom uchytenia ich môžete využiť skoro pre každé okno.

 

Svet horizontálnej vnútornej žalúzie na internete

Mnoho ľudí si obľúbilo nakupovanie z pohodlia domova. Interiérové horizontálne žalúzie sú najčastejšie objednávaný variant tienenia na e-schope. Vo vzorníkoch nájdete veľkú škálu farebného prevedenia profilov aj lamiel, taktiež tienenie ľahko zladíte s interiérom, alebo z nej naopak urobte výrazný detail.

Sú odolné proti vlhkosti, nenáročné na údržbu a dlhodobo spoľahlivé. Ovládajú sa retiazkom, ktorým môžete lamely naklopiť podľa potreby a dosiahnuť požadovanú intenzitu tienenia. NA meranie a montáž nepotrebujete profesionálneho montéra, ani žiadne špeciálne náradie. Zvládnete to bez problémov sami, k dispozícii sú návody na vymeranie a montáž, ktoré dodajú istotu každému zručnému kutilovi.

Návody pre každého

Na našich stránkach nájdete nielen veľký výber vnútorných horizontálnych žalúzii, ale taktiež kvalitne vypracované návody, s ktorými vymeranie a montáž zvládne každý. Sú k dispozícii ako v písanej forme, tak vo forme videa. Tím, že si žalúzie sami namontujete, ušetríte peniaze za montážnika, ale taktiež si zvýšite sebavedomie.

Kvalitné horizontálne žalúzie sa ľahko montujú, sú spoľahlivé a finančne nenáročné tienenie okien ktorým váš domov dozdobíte a zútulníte.

Mohlo by vás tiež zaujímať:



Markíza - Eleganciou proti slnku

Predstavte si slnečné  ráno , ktoré prechádza pozvoľna do letného dňa, kedy teplota šplhá k tropickým hodnotám a láka k odpočinku na terase alebo na balkóne. Okrem zelene nám príjemný odpočinok pomôže

Moderné plastové palubovky alebo klasické drevené obklady?

Plastové palubovky sú modernou alternatívou ku klasickému prevedeniu z drevených obkladov. Využijete ich na fasádach domov, strešné podbitie alebo obloženie vikierov a obloženie schodov. V čom sú lepšie?

Jarná starostlivosť o exteriérovú tieniacu techniku

S končiacim studeným počasím nastáva čas pravidelného jarného upratovania, ku ktorému neodmysliteľne patrí aj upratovanie záhrady a okolia domu. A pretože je jar svojimi teplotami ideálnym obdobím pre umývanie okien, mali by sme sa spolu s nimi zamerať i na čistenie a pravidelnú údržbu tieniacej techniky. V dnešnom článku sa zameriame na starostlivosť o exteriérovú tieniacu techniku a siete proti hmyzu.

Screenové rolety - zatienenie na balkón i pergolu

Radi odpočívate vonku na čerstvom vzduchu a tým najlepším miestom pre tento odpočinok je pre vás balkón alebo napríklad záhradná pergola? Potom tu pre vás máme skvelý tip na zatienenie a prípadne i odclonenie od vetra - screenové rolety.