zavrieť
môžete začať písať
výsledky hľadania tu

Klasická horizontálna žalúzia je najpredávanejším tienením. Ako to je možné?

Moderné štýly interiéru sa neustále menia, nové trendy ovplyvňujú ich vybavenie. V našich bytoch však stále zostáva základný tieniaci produkt, ktorým je klasická hliníková žalúzia. Táto žalúzia sa využíva k zatieneniu bytov, domov, chalúp, kancelárií, výrobných hál, obchodov – a mnoho ďalších miest.

Najpopulárnejší kus tienenia pre niekoľko druhov okien

Je ťažké uveriť tomu, že v dnešnej dobe, keď na popularite stúpa vonkajšie tienenie, je stále najpredávanejšia interiérová horizontálna žalúzia. Čim to je? Žalúzie majú totiž celú radu výhod, sú vhodné pre plastové, hliníkové aj kastlové okná, ale dajú sa umiestniť aj do eurookien a starších typov drevených okien, sú cenovo dostupné a vyzerajú skvelo. Žalúzie sa montujú ľahko, z vnútornej strany okien alebo do medziskelného priestoru a vďaka niekoľkým rôznym spôsobom uchytenia ich môžete využiť skoro pre každé okno.

 

Svet horizontálnej vnútornej žalúzie na internete

Mnoho ľudí si obľúbilo nakupovanie z pohodlia domova. Interiérové horizontálne žalúzie sú najčastejšie objednávaný variant tienenia na e-schope. Vo vzorníkoch nájdete veľkú škálu farebného prevedenia profilov aj lamiel, taktiež tienenie ľahko zladíte s interiérom, alebo z nej naopak urobte výrazný detail.

Sú odolné proti vlhkosti, nenáročné na údržbu a dlhodobo spoľahlivé. Ovládajú sa retiazkom, ktorým môžete lamely naklopiť podľa potreby a dosiahnuť požadovanú intenzitu tienenia. NA meranie a montáž nepotrebujete profesionálneho montéra, ani žiadne špeciálne náradie. Zvládnete to bez problémov sami, k dispozícii sú návody na vymeranie a montáž, ktoré dodajú istotu každému zručnému kutilovi.

Návody pre každého

Na našich stránkach nájdete nielen veľký výber vnútorných horizontálnych žalúzii, ale taktiež kvalitne vypracované návody, s ktorými vymeranie a montáž zvládne každý. Sú k dispozícii ako v písanej forme, tak vo forme videa. Tím, že si žalúzie sami namontujete, ušetríte peniaze za montážnika, ale taktiež si zvýšite sebavedomie.

Kvalitné horizontálne žalúzie sa ľahko montujú, sú spoľahlivé a finančne nenáročné tienenie okien ktorým váš domov dozdobíte a zútulníte.

Mohlo by vás tiež zaujímať:



Ako vyzerá správne zabalená zásielka? Diel tretí

Na rad sa dostal tretí článok o tom, ako má správne vyzerať zabalená zásielka. Už vieme, čo očakávať pri objednávke vnútorného tienenia. V prvom diele išlo o interiérové žalúzie a v druhom o látkové interiérové tienenie. Teraz sa pozrieme na zásielky tienenie určeného pre exteriér.

Vonkajšie tienenie šetrí náklady na klimatizáciu, ročne usporí aj niekoľko stoviek

Klimatizácia patrí medzi najväčších žrútov elektrickej energie v domácnostiach. Úspornejšie modely za hodinu prevádzky spotrebujú približne jeden kW, menej úsporné aj 1,5 kW. Pri priemernej cene elektriny cca 0,20 eur za kWh to znamená, že klimatizácia, ktorú máte pustenú od 8:00 do 22:00, vás na elektrine stojí denne okolo 2,50 eur a viac. Ušetriť za prevádzku pritom môžete, keď si zaobstaráte vonkajšie žalúzie alebo rolety. Ako je to možné?

Čím zatieniť strešné okná? Vyskúšajte plissé

Nové mezonetové byty a rodinné domy sú stavané s veľkým množstvom strešných okien v podkrovných miestnostiach a i tieto okná si zaslúžia svoj elegantný tieniaci doplnok. Túžite po modernom a dynamickom tieniacom prvku do strešných okien a klasické látkové rolety či žalúzie sa vám zdajú okukané? Vyskúšajte žalúzie plissé.

 

Novinka v našej ponuke - sekcionálne garážové brány na mieru

Je tu chladnejšie počasie a s ním zazimovávanie rozostavaných domov, chát a chalúp. Často je s tým spojená aj potreba uzavretia do teraz otvorených garáží a vjazdov a premŕzanie miestností vďaka starým netesniacim bránam. Poďte to zavčas vyriešiť – máme na to liek.