zavrieť
môžete začať písať
výsledky hľadania tu

Klasická horizontálna žalúzia je najpredávanejším tienením. Ako to je možné?

Moderné štýly interiéru sa neustále menia, nové trendy ovplyvňujú ich vybavenie. V našich bytoch však stále zostáva základný tieniaci produkt, ktorým je klasická hliníková žalúzia. Táto žalúzia sa využíva k zatieneniu bytov, domov, chalúp, kancelárií, výrobných hál, obchodov – a mnoho ďalších miest.

Najpopulárnejší kus tienenia pre niekoľko druhov okien

Je ťažké uveriť tomu, že v dnešnej dobe, keď na popularite stúpa vonkajšie tienenie, je stále najpredávanejšia interiérová horizontálna žalúzia. Čim to je? Žalúzie majú totiž celú radu výhod, sú vhodné pre plastové, hliníkové aj kastlové okná, ale dajú sa umiestniť aj do eurookien a starších typov drevených okien, sú cenovo dostupné a vyzerajú skvelo. Žalúzie sa montujú ľahko, z vnútornej strany okien alebo do medziskelného priestoru a vďaka niekoľkým rôznym spôsobom uchytenia ich môžete využiť skoro pre každé okno.

 

Svet horizontálnej vnútornej žalúzie na internete

Mnoho ľudí si obľúbilo nakupovanie z pohodlia domova. Interiérové horizontálne žalúzie sú najčastejšie objednávaný variant tienenia na e-schope. Vo vzorníkoch nájdete veľkú škálu farebného prevedenia profilov aj lamiel, taktiež tienenie ľahko zladíte s interiérom, alebo z nej naopak urobte výrazný detail.

Sú odolné proti vlhkosti, nenáročné na údržbu a dlhodobo spoľahlivé. Ovládajú sa retiazkom, ktorým môžete lamely naklopiť podľa potreby a dosiahnuť požadovanú intenzitu tienenia. NA meranie a montáž nepotrebujete profesionálneho montéra, ani žiadne špeciálne náradie. Zvládnete to bez problémov sami, k dispozícii sú návody na vymeranie a montáž, ktoré dodajú istotu každému zručnému kutilovi.

Návody pre každého

Na našich stránkach nájdete nielen veľký výber vnútorných horizontálnych žalúzii, ale taktiež kvalitne vypracované návody, s ktorými vymeranie a montáž zvládne každý. Sú k dispozícii ako v písanej forme, tak vo forme videa. Tím, že si žalúzie sami namontujete, ušetríte peniaze za montážnika, ale taktiež si zvýšite sebavedomie.

Kvalitné horizontálne žalúzie sa ľahko montujú, sú spoľahlivé a finančne nenáročné tienenie okien ktorým váš domov dozdobíte a zútulníte.

Mohlo by vás tiež zaujímať:



Ako si vybrať horizontálne žalúzie?

Horizontálne žalúzie ideálne vyberajte podľa toho, aké máte okno. Plastové, drevené a hliníkové okná totiž majú svoj typický vzhľad - a nie každá žalúzia na nich vyzerá dobre.

Ako zamerať a namontovať sieť proti hmyzu?

Každý v lete rieši rovnaký problém - otravný hmyz. Ako to urobiť, aby ste si večer mohli v pokoji rozsvietiť a nebáť sa, že vám všetok hmyz nalieta do domu? Jednoduchým riešením sú siete proti hmyzu.

Markíza alebo ako sa chrániť nielen na terase

Účel žalúzií je bezpochyby jasný, chráni interiér vášho domova pred dopadajúcimi slnečnými lúčmi, a tým nadmernému prehrievaniu vnútorných priestorov. 

Nevyhadzujte peniaze za prekurovanie - kúpte si vonkajšie rolety!

Je tu už chladné zimné obdobie, ktoré nás núti tráviť viac a viac času vnútri našich domov a bytov. Múry ľahšie chladnú, začíname viac kúriť. Ako ušetriť za kúrenie a užiť si teplo domova aj v ukrutnej zime?