zavrieť
môžete začať písať
výsledky hľadania tu

Kto mi poradí s výberom žalúzií a ďalšieho tienenia?

Je dobré poznať odpovede na niekoľko otázok a potom poznať pár základných pravidiel pri výbere. Na našom nákupnom portáli Labona.sk sme pre Vás vytvorili Radcu, ktorý Vám pomôže s výberom.

 

Podľa akých priorít si vyberať?

Najdôležitejšia bude otázka, čo od tienenia očakávate? Či budete chcieť úplné zatemnenie alebo len ľahké zatemnenie. Môže pre Vás byť priorita aj bezpečnosť či izolácia zvuku. Svoju úlohu zohráva aj prevedenie okien, či sú z plastu, dreva alebo hliníka. Môže Vás ovplyvniť to, do akej miestnosti tienenie budete inštalovať. Po zadaní jedného alebo všetkých troch parametrov Vám náš poradca vyberie vhodné produkty. Jednoduchým kliknutím na produkt, ktorý sa Vám páči najviac, sa ocitnete priamo v nákupnom procese, kde uvidíte koľko Vás daný produkt stojí.

 

3 zlaté pravidlá pri výbere žalúzií a iného tienenia

  1. V celej budove vždy dodržiavajte rovnaké línie, horizontálne alebo vertikálne
  2. Na jednom poschodí majte vždy rovnaký typ tienenia - nehodí sa kombinovať horizontálne žalúzie a látkové rolety
  3. V rovnakej miestnosti odporúčame rovnaký produkt s rovnakou farbou

 

Mohlo by vás tiež zaujímať:

Pavel Hrdlička




S japonskými stenami bude váš interiér stredom pozornosti

Vnútorné látkové tienenie je stále žiadané a zákazníci hľadajú originálne kúsky, ktoré interiér nielen ochránia pred slnečnými lúčmi, ale zároveň ho oživia. Trendy variant je japonské posuvné steny, ktoré nielen zatienia, ale taktiež pomôžu predeliť miestnosť.

Purenitové boxy - najideálnejší variant pre podomietkové prevedenie vonkajších žalúzií

Najideálnejšou možnosťou pre podomietkové prevedenie vonkajších žalúzií je montáž do podomietkových purenitových boxov. Vďaka použitému materiálu purenitu a PIR izolácie sú vhodným riešením aj pre pasívne domy.

Markíza jednoducho nesmie uletieť! Ako sa kotví markíza?

Mnoho ľudí má pri vonkajšej markíze strach, aby mu markíza neuletela alebo sa nezlomila pri vysunutí.

Ako vyriešiť veľkoformátové látkové tienenie? Jednou z možností sú japonské steny

Ak potrebujete zatieniť veľkú plochu, ktorou može byť napr.vaša obývačka, alebo spálňa, a chcete pritom využiť modernú a elegantnú tieniacu techniku, tak japonské steny sú to pravé…