zavrieť
môžete začať písať
výsledky hľadania tu

Kto mi poradí s výberom žalúzií a ďalšieho tienenia?

Je dobré poznať odpovede na niekoľko otázok a potom poznať pár základných pravidiel pri výbere. Na našom nákupnom portáli Labona.sk sme pre Vás vytvorili Radcu, ktorý Vám pomôže s výberom.

 

Podľa akých priorít si vyberať?

Najdôležitejšia bude otázka, čo od tienenia očakávate? Či budete chcieť úplné zatemnenie alebo len ľahké zatemnenie. Môže pre Vás byť priorita aj bezpečnosť či izolácia zvuku. Svoju úlohu zohráva aj prevedenie okien, či sú z plastu, dreva alebo hliníka. Môže Vás ovplyvniť to, do akej miestnosti tienenie budete inštalovať. Po zadaní jedného alebo všetkých troch parametrov Vám náš poradca vyberie vhodné produkty. Jednoduchým kliknutím na produkt, ktorý sa Vám páči najviac, sa ocitnete priamo v nákupnom procese, kde uvidíte koľko Vás daný produkt stojí.

 

3 zlaté pravidlá pri výbere žalúzií a iného tienenia

  1. V celej budove vždy dodržiavajte rovnaké línie, horizontálne alebo vertikálne
  2. Na jednom poschodí majte vždy rovnaký typ tienenia - nehodí sa kombinovať horizontálne žalúzie a látkové rolety
  3. V rovnakej miestnosti odporúčame rovnaký produkt s rovnakou farbou

 

Mohlo by vás tiež zaujímať:

Pavel Hrdlička




Rolety vs. žalúzie - chcete v tom mať jasno?

Tiež si pletiete rolety a žalúzie? Pripadá vám, že je to jedno a to isté? Vysvetlíme Vám, aké typy roliet sú a aké sú ich výhody oproti klasickým žalúziám.

Plastové palubovky sú záležitosťou modernej doby

Plastové palubovky sú modernou alternatívou k palubovkám dreveným. Vzhľadovo sa im spoľahlivo vyrovnajú a naviac majú skvelé vlastnosti, ako je dlhá životnosť a vysoká odolnosť voči UV žiareniu a plesniam, vďaka ktorým sa stávajú stále obľúbenejším variantom obkladu. 

Slnko, dážď, vietor aj súkromie - s tým všetkým si pergola ARTOSI vie poradiť

Pergola nemusí byť len obyčajný prístrešok na vašej terase alebo záhrade. Pri výbere správneho typu to bude vaše obľúbené miesto pre trávenie času s rodinou, s priateľmi aj osamote.

 

 

Ide cez aplikácie ovládať aj Vaše súkromie?

V čase chytrých telefónov už sa nemusíte po dovolenke vracať do prehriateho bytu, alebo sa cestou z hôr strachovať, že dorazíte do vymrznutého domu. Pomocou riadiacich systémov a chytrého telefónu to máte pevne v rukách a na diaľku môžete ovládať celý dom od žalúzií, až po garáž a alarm. Ako to funguje?