zavrieť
môžete začať písať
výsledky hľadania tu

Kto mi poradí s výberom žalúzií a ďalšieho tienenia?

Je dobré poznať odpovede na niekoľko otázok a potom poznať pár základných pravidiel pri výbere. Na našom nákupnom portáli Labona.sk sme pre Vás vytvorili Radcu, ktorý Vám pomôže s výberom.

 

Podľa akých priorít si vyberať?

Najdôležitejšia bude otázka, čo od tienenia očakávate? Či budete chcieť úplné zatemnenie alebo len ľahké zatemnenie. Môže pre Vás byť priorita aj bezpečnosť či izolácia zvuku. Svoju úlohu zohráva aj prevedenie okien, či sú z plastu, dreva alebo hliníka. Môže Vás ovplyvniť to, do akej miestnosti tienenie budete inštalovať. Po zadaní jedného alebo všetkých troch parametrov Vám náš poradca vyberie vhodné produkty. Jednoduchým kliknutím na produkt, ktorý sa Vám páči najviac, sa ocitnete priamo v nákupnom procese, kde uvidíte koľko Vás daný produkt stojí.

 

3 zlaté pravidlá pri výbere žalúzií a iného tienenia

  1. V celej budove vždy dodržiavajte rovnaké línie, horizontálne alebo vertikálne
  2. Na jednom poschodí majte vždy rovnaký typ tienenia - nehodí sa kombinovať horizontálne žalúzie a látkové rolety
  3. V rovnakej miestnosti odporúčame rovnaký produkt s rovnakou farbou

 

Mohlo by vás tiež zaujímať:

Pavel Hrdlička




Ako vybrať projekt pre stavbu svojpomocne?

Rastúcim trendom v českom stavebníctve je stavba domu svojpomocne. Len vlani tak v Česku pribudlo okolo päť tisíc stavebníkov a ich počet sa medziročne zvyšuje o 30%. Realizácia stavby vlastnými rukami obnáša svoje výhody.

PS2 - čo sa skrýva za touto skratkou? Skvelý pomocník v ochrane proti hmyzu!

Ako si zaistiť doma kľud a nemusieť pritom mať neustále zatvorené dvere a okná? Ideálnou voľbou pre ochranu proti hmyzu na veľké okná a posuvné dvere sú jednoznačne plisované siete.

 

Vertikálne žalúzie nahradia záclony aj predelia miestnosť, navyše sú nenáročné na údržbu

Dobre vyzerajú, ľahko sa udržujú, perfektne zatienia aj veľké presklené plochy a nahradia nemoderné záclony a závesy. Vertikálne žalúzie ste predtým mohli vídať výhradne v kanceláriách, dnes už majú svoje miesto aj v rodinných domoch alebo bytoch. Čítajte, v čom sú ich najväčšie výhody - a prečo by ste nad nimi pri kúpe nového tienenia rozhodne mali uvažovať.

 

 

Ako pripevniť žalúzie?

Horizontálne vnútorné žalúzie sú obľúbenou stálicou a nie je divu, že je to najbežnejšie objednávaný  tieniaci  produkt. Má jednoduchý dizajn, ktorý nenarúša žiadny štýl interiéru, dobre tieni a ľahko sa inštaluje.