zavrieť
môžete začať písať
výsledky hľadania tu

Kto mi poradí s výberom žalúzií a ďalšieho tienenia?

Je dobré poznať odpovede na niekoľko otázok a potom poznať pár základných pravidiel pri výbere. Na našom nákupnom portáli Labona.sk sme pre Vás vytvorili Radcu, ktorý Vám pomôže s výberom.

 

Podľa akých priorít si vyberať?

Najdôležitejšia bude otázka, čo od tienenia očakávate? Či budete chcieť úplné zatemnenie alebo len ľahké zatemnenie. Môže pre Vás byť priorita aj bezpečnosť či izolácia zvuku. Svoju úlohu zohráva aj prevedenie okien, či sú z plastu, dreva alebo hliníka. Môže Vás ovplyvniť to, do akej miestnosti tienenie budete inštalovať. Po zadaní jedného alebo všetkých troch parametrov Vám náš poradca vyberie vhodné produkty. Jednoduchým kliknutím na produkt, ktorý sa Vám páči najviac, sa ocitnete priamo v nákupnom procese, kde uvidíte koľko Vás daný produkt stojí.

 

3 zlaté pravidlá pri výbere žalúzií a iného tienenia

  1. V celej budove vždy dodržiavajte rovnaké línie, horizontálne alebo vertikálne
  2. Na jednom poschodí majte vždy rovnaký typ tienenia - nehodí sa kombinovať horizontálne žalúzie a látkové rolety
  3. V rovnakej miestnosti odporúčame rovnaký produkt s rovnakou farbou

 

Mohlo by vás tiež zaujímať:

Pavel Hrdlička




Aký druh tienenia je najvhodnejší do detskej izby?

Pri zariaďovaní detskej izby sa sústredíme najmä na farbu stien a nábytku a často zabúdame na kvalitné tienenie. A to je chyba, pretože možnosť regulácie svetla je pre denné aktivity i kvalitný spánok dieťaťa nevyhnutná. Na výber máme z niekoľkých druhov záclon, roliet alebo žalúzií. Ako vybrať tie správne?

Vonkajšie žalúzie: kto šetrí ma za tri

Vlastníte firmu a poskytujete prácu niekoľkým ľuďom  alebo ste majiteľom budovy, ktorú prenajímate spoločnosti pre firemné účely? Určite si prajete, aby zamestnanci podávali najlepší výkon vo všetkých

Plissé žalúzie - zoznámte se

Hľadali sme ideálne vnútorné tienenie, ktoré splní praktickú stránku (odrazenie svetla, súkromie...) a zároveň aj estetickú úlohu. Obe požiadavky s prehľadom plní moderné plissé. A presne o ňom bude dnešné rozprávanie. Prezradím vám všetko, čo som sa dočítala a zistila, plus ukážem, ako sme si ho vymerali a tesne pred odchodom na dovolenku aj stihli objednať.

Užívajte si doma pohodu bez nepozvaných hostí

Ležíte na gauči, otvárate obľúbený časopis alebo napínavú knižku, vedľa seba osviežujúci drink. Tešíte sa na relax, ale zrazu okolo vás začne poletovať mucha a nie a nie zmiznúť a dať vám pokoj. Poznáte to? Vyzrejte na otravný hmyz s okennými a dvernými sieťami.