zavrieť
môžete začať písať
výsledky hľadania tu

Kto mi poradí s výberom žalúzií a ďalšieho tienenia?

Je dobré poznať odpovede na niekoľko otázok a potom poznať pár základných pravidiel pri výbere. Na našom nákupnom portáli Labona.sk sme pre Vás vytvorili Radcu, ktorý Vám pomôže s výberom.

 

Podľa akých priorít si vyberať?

Najdôležitejšia bude otázka, čo od tienenia očakávate? Či budete chcieť úplné zatemnenie alebo len ľahké zatemnenie. Môže pre Vás byť priorita aj bezpečnosť či izolácia zvuku. Svoju úlohu zohráva aj prevedenie okien, či sú z plastu, dreva alebo hliníka. Môže Vás ovplyvniť to, do akej miestnosti tienenie budete inštalovať. Po zadaní jedného alebo všetkých troch parametrov Vám náš poradca vyberie vhodné produkty. Jednoduchým kliknutím na produkt, ktorý sa Vám páči najviac, sa ocitnete priamo v nákupnom procese, kde uvidíte koľko Vás daný produkt stojí.

 

3 zlaté pravidlá pri výbere žalúzií a iného tienenia

  1. V celej budove vždy dodržiavajte rovnaké línie, horizontálne alebo vertikálne
  2. Na jednom poschodí majte vždy rovnaký typ tienenia - nehodí sa kombinovať horizontálne žalúzie a látkové rolety
  3. V rovnakej miestnosti odporúčame rovnaký produkt s rovnakou farbou

 

Mohlo by vás tiež zaujímať:

Pavel Hrdlička




Centimetre alebo milimetre - tiež sa občas strácate?

Chystáte sa objednať nové tienenie, začínate s vymeriavaním rozmerov a zrazu stojíte s metrom v ruke a váhate, aký údaj vlastne zapísať do konfigurátora? Máte v tom tiež zmätok?

 

Vertikálne žalúzie - nielen veľkoformátové tienenie

Vertikálne žalúzie už nie sú doménou komerčných budov, predovšetkým kancelárií, ale našli svoju cestu aj do rodinných domov a bytov. Je to dobre? Poďme si o vertikálnych žalúziách niečo povedať a zist

Ako na zatienenie podkrovia?

Prázdne podkrovné priestory majú svoje čaro a atmosféru, ktorá priamo nabáda k vytvoreniu originálnej súčasti bývania. Väčšinou sú atypické a všetko vybavenie je potreba premyslieť tak, aby do interiéru sedelo. Zatienenie strešných okien je na pôde nielen nutnosťou, ale aj krásnym doplnkom, ktorý zladí dizajn celej izby.

Tepelná stabilita budov - tieniaca technika (1. diel)

Pripravili sme pre vás sériu článkov, v ktorých sa pán Ing. arch. Petr Brandejský zameria na informácie ohľadom tepelnej stability budov. Dozviete sa rozdelenie štandardu budov, tipy pre zlepšenie tepelnej stability u novostavieb i starších domov a množstvo ďalšieho. Pusťme sa do toho.