zavrieť
môžete začať písať
výsledky hľadania tu

Kvalitné žalúzie a rolety vnesú do kancelárií komfort a pohodu

Rozmaznávajte svojich zamestnancov a oživte im kanceláriu.


Pôsobíte už dlhšiu dobu na svojej rovnakej adrese a už si ani nepamätáte, kedy naposledy ste aspoň niečo zmenili v interiéri pracoviska? Pripravte nielen pre seba, ale aj pre svojich zamestnancov príjemné prostredie, ktoré na ne bude mať pozitívny vplyv a zdvihne ich kreativitu pomocou novej tieniacej techniky.


Dávate prednosť tomu, urobiť si čo najviac po svojom? Skúste si tieniacu techniku objednať on-line v kľude svojej kancelárie bez tlaku obchodného zástupcu. Produkty si sami pomocou návodov zameriate a namontujete. Tým ušetríte firemné náklady za montážnika.




Hľadáte viac funkčné tienenie, aby si zamestnanec zvolil tmu pre svoju prezentáciu alebo mal dostatok svetla? Vertikálne žalúzie všetko spĺňajú. Ich farebná škála navnadí atmosféru v kancelárii a jedinečný materiál splní jednoduchú údržbu či zatemní miestnosť pre prezentáciu.









Požadujete rozdeliť alebo viac zvýrazniť miestnosti, ale sadrokartónové priečky sa Vám priečia? Skúste vybrať z dnes už známych japonských stien, ktoré majú rôzne drážky a látky majú dizajnové a moderné vzory.













Máte kancelárie v krásnych starších budovách a váhate, či moderné produkty sú to pravé pre starší typ okien? Neváhajte a zmerajte si horizontálne žalúzie Systém 25.


Môžete ich farebne zladiť aj do decoralu alebo nechať v základných tónoch. V slnečných jarných a letných dňoch oceníte možnosť voľby celotieniaceho prevedenia. Potom už len zostáva zvoliť typ podľa požadovanej montáže a to medziskelné, či interiérové.



Zariaďte si kanceláriu, pracovňu alebo firmu podľa svojho vkusu a vštípnite do nej svoje nápady a podieľajte sa čo najviac na jej realizácii!

Mohlo by vás tiež zaujímať:

Pavel Hrdlička




Vonkajšie tienenie šetrí náklady na klimatizáciu, ročne usporí aj niekoľko stoviek

Klimatizácia patrí medzi najväčších žrútov elektrickej energie v domácnostiach. Úspornejšie modely za hodinu prevádzky spotrebujú približne jeden kW, menej úsporné aj 1,5 kW. Pri priemernej cene elektriny cca 0,20 eur za kWh to znamená, že klimatizácia, ktorú máte pustenú od 8:00 do 22:00, vás na elektrine stojí denne okolo 2,50 eur a viac. Ušetriť za prevádzku pritom môžete, keď si zaobstaráte vonkajšie žalúzie alebo rolety. Ako je to možné?

Ako si správne vybrať plissé

Ak ste hľadali vhodné a variabilné riešenie pre Vaše okná medzi látkovým tienením, určite ste narazili na plissé. 

Čo to je Plisé? Naozaj nejde o papierové žalúzie

Skladané látkové žalúzie Plisse Váš interiér zútulní, doplní o moderné a elegantné prvky s viacerými možnosťami. Plisse materiály obsahujú sklené vlákno, ktoré uvítajú najmä alergici.

Screenové rolety

Veľmi žiadaným moderným prvkom zatienenia sú práve screenové rolety. Nielenže majú estetickú funkciu, ale sú aj vysoko účinné.