zavrieť
môžete začať písať
výsledky hľadania tu

Kvalitné žalúzie a rolety vnesú do kancelárií komfort a pohodu

Rozmaznávajte svojich zamestnancov a oživte im kanceláriu.


Pôsobíte už dlhšiu dobu na svojej rovnakej adrese a už si ani nepamätáte, kedy naposledy ste aspoň niečo zmenili v interiéri pracoviska? Pripravte nielen pre seba, ale aj pre svojich zamestnancov príjemné prostredie, ktoré na ne bude mať pozitívny vplyv a zdvihne ich kreativitu pomocou novej tieniacej techniky.


Dávate prednosť tomu, urobiť si čo najviac po svojom? Skúste si tieniacu techniku objednať on-line v kľude svojej kancelárie bez tlaku obchodného zástupcu. Produkty si sami pomocou návodov zameriate a namontujete. Tým ušetríte firemné náklady za montážnika.




Hľadáte viac funkčné tienenie, aby si zamestnanec zvolil tmu pre svoju prezentáciu alebo mal dostatok svetla? Vertikálne žalúzie všetko spĺňajú. Ich farebná škála navnadí atmosféru v kancelárii a jedinečný materiál splní jednoduchú údržbu či zatemní miestnosť pre prezentáciu.









Požadujete rozdeliť alebo viac zvýrazniť miestnosti, ale sadrokartónové priečky sa Vám priečia? Skúste vybrať z dnes už známych japonských stien, ktoré majú rôzne drážky a látky majú dizajnové a moderné vzory.













Máte kancelárie v krásnych starších budovách a váhate, či moderné produkty sú to pravé pre starší typ okien? Neváhajte a zmerajte si horizontálne žalúzie Systém 25.


Môžete ich farebne zladiť aj do decoralu alebo nechať v základných tónoch. V slnečných jarných a letných dňoch oceníte možnosť voľby celotieniaceho prevedenia. Potom už len zostáva zvoliť typ podľa požadovanej montáže a to medziskelné, či interiérové.



Zariaďte si kanceláriu, pracovňu alebo firmu podľa svojho vkusu a vštípnite do nej svoje nápady a podieľajte sa čo najviac na jej realizácii!

Mohlo by vás tiež zaujímať:

Pavel Hrdlička




Prečo zaobstarať plastový plot?

Mám radšej drevo. Neznášam plastové výrobky. Drevo je živé, plast je mŕtvy. Už ste niekedy počuli podobné vety? Určite áno. Ja súhlasím tiež. Teraz sa na to pozrieme trošku z iného uhla. Keď vyberáte plot okolo svojho domu, čo je pre vás dôležité? Súkromie, obstarávacia cena, bezpečnosť, vzhľad plotu, údržba ... Tieto a ďalšie motívy sú dôležité pri rozhodovaní, aký plot zvolíte.

Ako si vybrať horizontálne žalúzie?

Horizontálne žalúzie ideálne vyberajte podľa toho, aké máte okno. Plastové, drevené a hliníkové okná totiž majú svoj typický vzhľad - a nie každá žalúzia na nich vyzerá dobre.

Trend, ktorý sa stále vracia? Okenné látkové rolety!

Látkové rolety sú trendom, ktorý z našich okien hneď tak nevymizne. A dôvod je jasný, látkové rolety sú veľmi praktické, cenovo dostupné, môžeme si vybrať ľubovoľný dizajn a doladiť tak interiér do posledného detailu.

Objednajte si pergolu ARTOSI a získajte k nej screenovú roletu zadarmo

Tak toto je úplná bomba. Spustili sme akciu k bioklimatickým pergolám. Predstavte si to pohodlie pod pergolou s naklápacími lamelami, ako sedíte v kresle, čítate si knihu a užívate si blaženú chvíľu... A predstavte si, že keď slnko zostúpi nižšie, stlačením jediného tlačidla stiahnete screenové rolety na bokoch pergoly a relaxujete ďalej... A teraz si predstavte, že za screenové rolety ušetríte, pretože každú druhú roletu ZADARMO - to je predsa super predstava.