zavrieť
môžete začať písať
výsledky hľadania tu

Kvalitné žalúzie a rolety vnesú do kancelárií komfort a pohodu

Rozmaznávajte svojich zamestnancov a oživte im kanceláriu.


Pôsobíte už dlhšiu dobu na svojej rovnakej adrese a už si ani nepamätáte, kedy naposledy ste aspoň niečo zmenili v interiéri pracoviska? Pripravte nielen pre seba, ale aj pre svojich zamestnancov príjemné prostredie, ktoré na ne bude mať pozitívny vplyv a zdvihne ich kreativitu pomocou novej tieniacej techniky.


Dávate prednosť tomu, urobiť si čo najviac po svojom? Skúste si tieniacu techniku objednať on-line v kľude svojej kancelárie bez tlaku obchodného zástupcu. Produkty si sami pomocou návodov zameriate a namontujete. Tým ušetríte firemné náklady za montážnika.




Hľadáte viac funkčné tienenie, aby si zamestnanec zvolil tmu pre svoju prezentáciu alebo mal dostatok svetla? Vertikálne žalúzie všetko spĺňajú. Ich farebná škála navnadí atmosféru v kancelárii a jedinečný materiál splní jednoduchú údržbu či zatemní miestnosť pre prezentáciu.









Požadujete rozdeliť alebo viac zvýrazniť miestnosti, ale sadrokartónové priečky sa Vám priečia? Skúste vybrať z dnes už známych japonských stien, ktoré majú rôzne drážky a látky majú dizajnové a moderné vzory.













Máte kancelárie v krásnych starších budovách a váhate, či moderné produkty sú to pravé pre starší typ okien? Neváhajte a zmerajte si horizontálne žalúzie Systém 25.


Môžete ich farebne zladiť aj do decoralu alebo nechať v základných tónoch. V slnečných jarných a letných dňoch oceníte možnosť voľby celotieniaceho prevedenia. Potom už len zostáva zvoliť typ podľa požadovanej montáže a to medziskelné, či interiérové.



Zariaďte si kanceláriu, pracovňu alebo firmu podľa svojho vkusu a vštípnite do nej svoje nápady a podieľajte sa čo najviac na jej realizácii!

Mohlo by vás tiež zaujímať:

Pavel Hrdlička




Tienenie má vplyv na kvalitu spánku. Aké zvoliť?

Určite už ste počuli, aké podmienky sú pre spánok najlepšie. Medzi tie hlavné patria dostatok tmy, premeraná teplota a taktiež kľud. Ak všetky tieto podmienky splníme, čaká nás plnohodnotný spánok a ráno sa prebudíme zdravý a plní energie.

Prečo ľudia objednávajú tieniacu techniku? 1. diel: Horizontálne žalúzie

Aké sú najčastejšie dôvody pre nákup tienenia? Prekvapivo to nie je slnečný svit, ale hlavne ochrana súkromia – nechceme aby náš nerušili okoloidúci za oknami, alebo susedia. Aké sú ďalšie dôvody? A aký typ tienenia si zákazníci najčastejšie nakupujú?

Vertikálne žalúzie nahradia záclony aj predelia miestnosť, navyše sú nenáročné na údržbu

Dobre vyzerajú, ľahko sa udržujú, perfektne zatienia aj veľké presklené plochy a nahradia nemoderné záclony a závesy. Vertikálne žalúzie ste predtým mohli vídať výhradne v kanceláriách, dnes už majú svoje miesto aj v rodinných domoch alebo bytoch. Čítajte, v čom sú ich najväčšie výhody - a prečo by ste nad nimi pri kúpe nového tienenia rozhodne mali uvažovať.

 

 

Ako vybrať tieniacu techniku? 3. diel

V poslednom diele "Ako vybrať tieniacu techniku?" sa bližšie zameriame na techniku exteriérovú. Vonkajšia tieniaca technika ponúka mnoho benefitov, ktoré vnútorné tienenie ponúkať nemôže.