zavrieť
môžete začať písať
výsledky hľadania tu

Náhradné diely – vymeňte si opotrebované či stratené

Nami dodávané produkty sú kvalitné a majú naozaj dlhú životnosť. Nie je potrebné sa o ne nijak zvlášť starať. Postačí len pravidelná jednoduchá údržba a nepríjemnosti s opravou sa vám budú vyhýbať. Môže sa však stať, že sa nejaká súčiastka opotrebuje či zakotúľa.

Čo robiť, ak taká situácia nastane?

Nebojte sa, technika nepotrebujete. Opravu zvládnete hravo sami. Stačí zájsť na naše webové stránky a vybrať z náhradných dielov ten, ktorý potrebujete.

Náhradné diely ponúkame k trom kategóriám produktov:

Náhradné diely k horizontálnym žalúziám

Komponentov k horizontálnym žalúziiám ponúkame mnoho. Nájdete tu napríklad ovládacie retiazky, silónové vedenie, spojky retiazok, dištančné podložky, krytky konzol…

Ovládaciu retiazku budete potrebovať v prípade výmeny pretrhnutej retiazky. Návod na jej výmenu sme pre vás spísali v tomto článku, kde nájdete i názorné video. V spomenutom článku sa dočítate i to, ako vymeniť prasknuté silónové vedenie.

 

Náhradné diely k vertikálnym žalúziám

V tejto kategórii nájdete všetky komponenty k vertikálnym žalúziám, ktoré zvládne vymeniť skutočne každý. V ponuke sú ovládacie retiazky a k nim určené spojky, spodné retiazky, jazdce pre lamely, vešiaky látok, závažia látok a tiež úchyty pre profil žalúzie.

 

Náhradné diely k sieťam proti hmyzu

K sieťam proti hmyzu si môžete dokúpiť náhradné diely, ako sú samozatváracie pánty alebo magnety k dverovým sieťam, priehľadné madlá pre ľahšiu manipuláciu s okennou sieťou, alebo samotné sieťoviny. Sieťovina sa vám bude hodiť vo chvíli, keď sa pretrhne existujúca sieť. Ani tejto opravy sa nemusíte obávať, návod na výmenu sieťoviny sme pre vás už spracovali. Návod nájdete tu.


Sandra Heierhoff




Dverná sieť – praktické a elegantné riešenie

Premýšľate, ako sa najlepšie ochrániť pre náletmi otravného hmyzu? Váš dom môžete vybaviť sieťami do okien a dverí, ktoré vás problémov jednoducho zbavia. A nemusíte sa báť, siete nemusia byť len nevzhľadné a nepraktické, v našej ponuke nájdete produkty z kvalitných materiálov, v rôzne farebných prevedeniach, ktoré váš domov naopak skrášlia!

Slnko, dážď, vietor aj súkromie - s tým všetkým si pergola ARTOSI vie poradiť

Pergola nemusí byť len obyčajný prístrešok na vašej terase alebo záhrade. Pri výbere správneho typu to bude vaše obľúbené miesto pre trávenie času s rodinou, s priateľmi aj osamote.

 

 

Ako správne zvoliť látku na zatienenie?

Chystáte sa na kúpu látkového tienenia a tápate pri nahliadnutí do vzorkovníka? Ktorú látku vybrať a na aké hodnoty sa pozerať, aby ste neboli potom nepríjemne prekvapení a miesto zatemňujúcej rolety nemali doma iba tieniacu? Viac informácií k správnemu výberu látky nájdete v tomto článku.