zavrieť
môžete začať písať
výsledky hľadania tu

Najlacnejšie vertikálne žalúzie

Jedným z najobľúbenejších tieniacich produktov sú vertikálne žalúzie. Našu obľubu si získali vďaka svojej variabilite a prijateľnej cene. Naklápanie lamiel a ich možnosť ponechania v akejkoľvek polohe ponúka niekoľko variant ako sa pohrať s oslnením miestnosti. Ďalšie rozhodnutie, ktoré záleží len na nás je smer sťahovania, strana ovládania a spôsob montáže. Estetika žalúzie je daná farbou a druhom látky. Vyberať môžeme z nemalého výberu druhov, vzorov a farieb. Aj látka zo štandardnej kategórie splní naše požiadavky, ktoré od vertikálnej žalúzie očakávame. Lamely môžeme namiešať z dvoch i viac odtieňov a ich správna kombinácia dokáže interiér pekne oživiť. Ak nám lamela 127mm pre našu miestnosť pripadá moc široká, zvolíme lamelu o šírke 89mm. Len musíme počítať s väčším nábalom pri stiahnutí. Užšia lamela je decentnejšia a vhodná pre zatienenie menších plôch.

Prvá z mnohých výhod vertikálnych žalúzií je možnosť zatemniť nielen veľké plochy, ale tiež atypicky tvarované priestory, ako sú napríklad oblúky, šikminy a ďalšie. Čo vedie k alternatívnym možnostiam použitia vertikálnych žalúzií, napr. optické rozdelenie miestnosti, látkové "dvere" a pod. Ďalšou výhodou je široké rozpätie látok, ktoré môžete zvoliť, od jednofarebných až po vzorované.

 

Zostavte si produkt na mieru: 

Lamela: 127mm štandardná, 89 mm užšia

Rozmery: výška (300-5000mm) x šírka (300x 5950mm

Farba profilu: Biela
Farba látky: štandard, nadštandard, luxusná, zatemňujúca
Výška ovládania: štandard v 2/3 výšky žalúzie, vlastná
Umiestnenie ovládania: vľavo, vpravo
Spôsob sťahovania doprava, doľava, opona ku krajom, opona do stredu
Spôsob montáže: do stropu, do steny

 
Vertikálne žalúzie. ... cenovo dostupný tieniaci produkt a alternatíva závesov v jednom.

Mohlo by vás tiež zaujímať:



Jak vymerať vertikálne žalúzie pre zatienenie francúzskeho okna?

Francúzske okná dnes činia neoddeliteľnú súčasť väčšiny moderných obydlí. Do domu zaistia väčší prísun svetla, otvoria priestor, poskytnú krásny výhľad, prepoja interiér s exteriérom a uľahčia prístup na terasu, balkón či záhradu. A jak je to ale so zatienením?

Plastové palubovky sú záležitosťou modernej doby

Plastové palubovky sú modernou alternatívou k palubovkám dreveným. Vzhľadovo sa im spoľahlivo vyrovnajú a naviac majú skvelé vlastnosti, ako je dlhá životnosť a vysoká odolnosť voči UV žiareniu a plesniam, vďaka ktorým sa stávajú stále obľúbenejším variantom obkladu. 

Aké sú spôsoby ovládania vonkajšieho tienenia?

Premýšľate, že si zaobstaráte nové vonkajšie tienenie, ale nie ste si istí, aké ovládanie je pre vás najvhodnejší? 

Netypické vertikálne žalúzie

Vertikálne žalúzie sú elegantné, ľahko sa udržujú a naviac sa hodia nielen pre väčšie presklené plochy, ale aj pre plochy atypické. Ak vám tento typ tienenia páči, môžete si ho nechať v podstate pre akékoľvek okno.