zavrieť
môžete začať písať
výsledky hľadania tu

Najlacnejšie vertikálne žalúzie

Jedným z najobľúbenejších tieniacich produktov sú vertikálne žalúzie. Našu obľubu si získali vďaka svojej variabilite a prijateľnej cene. Naklápanie lamiel a ich možnosť ponechania v akejkoľvek polohe ponúka niekoľko variant ako sa pohrať s oslnením miestnosti. Ďalšie rozhodnutie, ktoré záleží len na nás je smer sťahovania, strana ovládania a spôsob montáže. Estetika žalúzie je daná farbou a druhom látky. Vyberať môžeme z nemalého výberu druhov, vzorov a farieb. Aj látka zo štandardnej kategórie splní naše požiadavky, ktoré od vertikálnej žalúzie očakávame. Lamely môžeme namiešať z dvoch i viac odtieňov a ich správna kombinácia dokáže interiér pekne oživiť. Ak nám lamela 127mm pre našu miestnosť pripadá moc široká, zvolíme lamelu o šírke 89mm. Len musíme počítať s väčším nábalom pri stiahnutí. Užšia lamela je decentnejšia a vhodná pre zatienenie menších plôch.

Prvá z mnohých výhod vertikálnych žalúzií je možnosť zatemniť nielen veľké plochy, ale tiež atypicky tvarované priestory, ako sú napríklad oblúky, šikminy a ďalšie. Čo vedie k alternatívnym možnostiam použitia vertikálnych žalúzií, napr. optické rozdelenie miestnosti, látkové "dvere" a pod. Ďalšou výhodou je široké rozpätie látok, ktoré môžete zvoliť, od jednofarebných až po vzorované.

 

Zostavte si produkt na mieru: 

Lamela: 127mm štandardná, 89 mm užšia

Rozmery: výška (300-5000mm) x šírka (300x 5950mm

Farba profilu: Biela
Farba látky: štandard, nadštandard, luxusná, zatemňujúca
Výška ovládania: štandard v 2/3 výšky žalúzie, vlastná
Umiestnenie ovládania: vľavo, vpravo
Spôsob sťahovania doprava, doľava, opona ku krajom, opona do stredu
Spôsob montáže: do stropu, do steny

 
Vertikálne žalúzie. ... cenovo dostupný tieniaci produkt a alternatíva závesov v jednom.

Mohlo by vás tiež zaujímať:



Aké sú hlavné rozdiely pergoly ARTOSI v porovnaní s konkurenčnými bioklimatickými pergolami?

Počas minulého roka sme mali možnosť zúčastniť sa na 3 veľkých veľtrhoch a tak si prejsť viac konkurenčných pergol. Článok nemá slúžiť na hanobenie cudzích produktov, ale na zdôraznenie výhod a kladv pergoly ARTOSI. Ak sa chystáte na kúpu bioklimatickej pergoly na vašu terasu a plánujete si prejsť viac predajcov, zamerajte sa na nasledujúce body. 

Horizontálne žalúzie alebo látkové rolety?

Je to veľmi často preberaná téma. Ak zvažujete vnútorné zatienenie okien, toto sú dva najčastejšie volené varianty. Aké sú ich výhody?

 

 

Vertikálne žalúzie - jednotka v oblasti tienenia kancelárskych priestorov

Vertikálne žalúzie sú stálicou v oblasti tienenia kancelárskych a komerčných priestorov. A nie je tomu tak iba náhodou.

 

 

Nevyhadzujte peniaze za prekurovanie - kúpte si vonkajšie rolety!

Je tu už chladné zimné obdobie, ktoré nás núti tráviť viac a viac času vnútri našich domov a bytov. Múry ľahšie chladnú, začíname viac kúriť. Ako ušetriť za kúrenie a užiť si teplo domova aj v ukrutnej zime?