zavrieť
môžete začať písať
výsledky hľadania tu

Najlacnejšie vertikálne žalúzie

Jedným z najobľúbenejších tieniacich produktov sú vertikálne žalúzie. Našu obľubu si získali vďaka svojej variabilite a prijateľnej cene. Naklápanie lamiel a ich možnosť ponechania v akejkoľvek polohe ponúka niekoľko variant ako sa pohrať s oslnením miestnosti. Ďalšie rozhodnutie, ktoré záleží len na nás je smer sťahovania, strana ovládania a spôsob montáže. Estetika žalúzie je daná farbou a druhom látky. Vyberať môžeme z nemalého výberu druhov, vzorov a farieb. Aj látka zo štandardnej kategórie splní naše požiadavky, ktoré od vertikálnej žalúzie očakávame. Lamely môžeme namiešať z dvoch i viac odtieňov a ich správna kombinácia dokáže interiér pekne oživiť. Ak nám lamela 127mm pre našu miestnosť pripadá moc široká, zvolíme lamelu o šírke 89mm. Len musíme počítať s väčším nábalom pri stiahnutí. Užšia lamela je decentnejšia a vhodná pre zatienenie menších plôch.

Prvá z mnohých výhod vertikálnych žalúzií je možnosť zatemniť nielen veľké plochy, ale tiež atypicky tvarované priestory, ako sú napríklad oblúky, šikminy a ďalšie. Čo vedie k alternatívnym možnostiam použitia vertikálnych žalúzií, napr. optické rozdelenie miestnosti, látkové "dvere" a pod. Ďalšou výhodou je široké rozpätie látok, ktoré môžete zvoliť, od jednofarebných až po vzorované.

 

Zostavte si produkt na mieru: 

Lamela: 127mm štandardná, 89 mm užšia

Rozmery: výška (300-5000mm) x šírka (300x 5950mm

Farba profilu: Biela
Farba látky: štandard, nadštandard, luxusná, zatemňujúca
Výška ovládania: štandard v 2/3 výšky žalúzie, vlastná
Umiestnenie ovládania: vľavo, vpravo
Spôsob sťahovania doprava, doľava, opona ku krajom, opona do stredu
Spôsob montáže: do stropu, do steny

 
Vertikálne žalúzie. ... cenovo dostupný tieniaci produkt a alternatíva závesov v jednom.

Mohlo by vás tiež zaujímať:



Aké spôsoby ovládania vonkajších žalúzií sú možné?

Ak ste sa rozhodli pre obstaranie vonkajších žalúzií na váš dom či byt, potom na vás okrem výberu tvaru lamiel, farby žalúzie a doplnkov čaká ešte jedna veľmi ťažká voľba. A tou je vybrať ovládanie. Poďme si preto popísať možnosti, ktoré sa pri žalúziách ponúkajú.

Akcia 4 + 1 zadarmo na všetko

Tento rok sa zľavy u nás ešte stupňujú, preto spúšťame ako poslednú akciu 4 + 1 zadarmo na všetky produkty. Objednajte 5 kusov tienenia a najlacnejší kúsok máte zadarmo.

Ako zamerať a namontovať sieť proti hmyzu?

Každý v lete rieši rovnaký problém - otravný hmyz. Ako to urobiť, aby ste si večer mohli v pokoji rozsvietiť a nebáť sa, že vám všetok hmyz nalieta do domu? Jednoduchým riešením sú siete proti hmyzu.

Objednajte si pergolu ARTOSI a získajte k nej screenovú roletu zadarmo

Tak toto je úplná bomba. Spustili sme akciu k bioklimatickým pergolám. Predstavte si to pohodlie pod pergolou s naklápacími lamelami, ako sedíte v kresle, čítate si knihu a užívate si blaženú chvíľu... A predstavte si, že keď slnko zostúpi nižšie, stlačením jediného tlačidla stiahnete screenové rolety na bokoch pergoly a relaxujete ďalej... A teraz si predstavte, že za screenové rolety ušetríte, pretože každú druhú roletu ZADARMO - to je predsa super predstava.