zavrieť
môžete začať písať
výsledky hľadania tu

Najlacnejšie vertikálne žalúzie

Jedným z najobľúbenejších tieniacich produktov sú vertikálne žalúzie. Našu obľubu si získali vďaka svojej variabilite a prijateľnej cene. Naklápanie lamiel a ich možnosť ponechania v akejkoľvek polohe ponúka niekoľko variant ako sa pohrať s oslnením miestnosti. Ďalšie rozhodnutie, ktoré záleží len na nás je smer sťahovania, strana ovládania a spôsob montáže. Estetika žalúzie je daná farbou a druhom látky. Vyberať môžeme z nemalého výberu druhov, vzorov a farieb. Aj látka zo štandardnej kategórie splní naše požiadavky, ktoré od vertikálnej žalúzie očakávame. Lamely môžeme namiešať z dvoch i viac odtieňov a ich správna kombinácia dokáže interiér pekne oživiť. Ak nám lamela 127mm pre našu miestnosť pripadá moc široká, zvolíme lamelu o šírke 89mm. Len musíme počítať s väčším nábalom pri stiahnutí. Užšia lamela je decentnejšia a vhodná pre zatienenie menších plôch.

Prvá z mnohých výhod vertikálnych žalúzií je možnosť zatemniť nielen veľké plochy, ale tiež atypicky tvarované priestory, ako sú napríklad oblúky, šikminy a ďalšie. Čo vedie k alternatívnym možnostiam použitia vertikálnych žalúzií, napr. optické rozdelenie miestnosti, látkové "dvere" a pod. Ďalšou výhodou je široké rozpätie látok, ktoré môžete zvoliť, od jednofarebných až po vzorované.

 

Zostavte si produkt na mieru: 

Lamela: 127mm štandardná, 89 mm užšia

Rozmery: výška (300-5000mm) x šírka (300x 5950mm

Farba profilu: Biela
Farba látky: štandard, nadštandard, luxusná, zatemňujúca
Výška ovládania: štandard v 2/3 výšky žalúzie, vlastná
Umiestnenie ovládania: vľavo, vpravo
Spôsob sťahovania doprava, doľava, opona ku krajom, opona do stredu
Spôsob montáže: do stropu, do steny

 
Vertikálne žalúzie. ... cenovo dostupný tieniaci produkt a alternatíva závesov v jednom.

Mohlo by vás tiež zaujímať:



Screenové rolety

Veľmi žiadaným moderným prvkom zatienenia sú práve screenové rolety. Nielenže majú estetickú funkciu, ale sú aj vysoko účinné. 

Nestresujte sa nákupom tienenia - s nami objednáte rýchlo a z pohodlia domova

Aj naďalej sa situácia vyvíja tak trochu nepredvídateľne a čo je dnes, nemusí byť zajtra. Máme pre vás ale dobrú správu - nákup tienenia online funguje bez obmedzenia a nemusí tak byť zbytočne strašiak a žrút času.

Za všetkým hľadaj žiarlivosť

Už od počiatku sveta sme zmietaní emóciami ako pozitívnymi, tak negatívnymi. Jednou z týchto emócií je aj žiarlivosť. Ale čo má žiarlivosť spoločné so žalúziami? Viac, než myslíte ...

Sú vhodné žalúzie do vlhkého prostredia?

Snáď v každom dome či byte sa rieši táto otázka. V kúpeľni, práčovni či pri bazéne. V týchto miestnostiach je nesmierne vlhko ...