zavrieť
môžete začať písať
výsledky hľadania tu

Najväčší veľtrh žalúzií

Najväčší veľtrh žalúzií, roliet, pergol a markíz na svete! Boli sme na R+T v Štutgarte!

Každé 3 roky sú sviatkom pre všetkých nadšencov v oblasti tieniacej techniky. Koná sa legendárny R+T v Štutgarte. V 10 obrovských pavilónoch je možné vidieť stovky najväčších výrobcov z celej Európy a najväčších hráčov z ostatných kontinentov.

Isotra nezaspala dobu

Náš najväčší dodávateľ tieniacej technicky a významná partner, firma Isotra a.s. sa na veľtrhu určite nestratil a patril k najnavštevovanejším stánkom na celom veľtrhu. Zároveň tu Isotra oslávila 25 rokov od založenia. Pre majiteľa Isotry pána Stavaře a pána Blachuta sa termín veľtrhu krížil i s predaním ocenenia EY podnikateľa roku na Žofíně, kde boli ako víťazi v Moravsko-sliezskom kraji.

 

 

Noviniek bolo dosť a dosť

Isotra tu predstavila radu noviniek ako hliníkové pergoly. To bol na veľtrhu asi najväčší hit, každý významný výrobca tu mal v ponuke vonkajšie hliníkové pergoly. Ich kvalita bola vždy na prvý pohľad jasne viditeľná. Niekde som videl technické nedokonalosti, to bolo u tých lacnejších typov. Niekde zase po náhľade do maloobchodného cenníku som mal čo robiť aby som sa udržal na nohách. Isotra v tomto ohľade predstavila výrobok špičkovej kvality za veľmi rozumnú cenu.

 

 

Nové látkové roletky Larra, budú iste veľmi žiadaným výrobkom na európskom trhu, či už pre svoj dizajn alebo veľkú variabilitu farebného prevedenia látok alebo farebnosti krytu a profilov. Dokonca ide aj o prevedenia s lištami a tým pádom bude slúžiť ako black out variant do spálne či detskej izby.

  

 

Screenové rolety na zimné záhrady Veranda. To je dlho očakávaný výrobok, špeciálne navrhnutý na zimné záhrady alebo na atypické okná v náklone. Jedná sa o hlavne o vonkajší produkt, takže teplota vo Vašej zimnej záhrade nemusí byť cez leto už neúnosná.

Nová vonkajšia žalúzia Cetta 100 je určená prevažne pre zatienenie bočných strán u pergoly. Perfektné to je v tom, že nemá len a ešte k tomu má 10cm takže ich na danú výšku bude potreba veľmi málo a zaberie tak fakt len malý priestor v návale. Ich obľuba bude určite aj u stavieb, ktoré sa dokončujú kde nie je príprava hotová predom.

Veľtrh mal celkovo veľmi peknú atmosféru a dobrú návštevnosť. Trendy na ďalšie 3 ročné obdobie sú jasne dané a myslím si, že u nás niektoré novinky čoskoro nájdete s možnosťou objednania a montáže!

 

 


Pavel Hrdlička




Meníme vizuálnu identitu, kvalita zostáva

V roku 2021 boli 3 obchodné značky. Aby v tom bolo jasno, vznikla jedna identita.

Nevyhadzujte peniaze za prekurovanie - kúpte si vonkajšie rolety!

Je tu už chladné zimné obdobie, ktoré nás núti tráviť viac a viac času vnútri našich domov a bytov. Múry ľahšie chladnú, začíname viac kúriť. Ako ušetriť za kúrenie a užiť si teplo domova aj v ukrutnej zime? 

Netypické vertikálne žalúzie

Vertikálne žalúzie sú elegantné, ľahko sa udržujú a naviac sa hodia nielen pre väčšie presklené plochy, ale aj pre plochy atypické. Ak vám tento typ tienenia páči, môžete si ho nechať v podstate pre akékoľvek okno.

Ak budem chcieť inštalovať vonkajšie žalúzie, je nutné sa poradiť vopred?

V prípade, že sa rozhodnete inštalovať na rodinný dom vonkajšie žalúzie, je dobré riešiť túto otázku už v projektovej dokumentácii. Ideálne je príprava prekladov alebo podhľadov, ktoré sa pripraví ...