zavrieť
môžete začať písať
výsledky hľadania tu

Nakúpte si žalúzie a rolety na mieru z bezpečia domova

Málokto sa v tomto období cítí komfortne v prítomnosti cudzích osôb. Neradi chodíte nakupovať, vyhýbate sa kontaktu, snažíte sa chrániť zdravie vaše a vašich najbližších. Vďaka e-shopu Labona.sk nemusíte čakať na ukončenie karantény, môžete i v tejto situácii nakúpiť potrebné tienenie z bezpečia domova.

Na e-shope Labona.sk si jednoducho vyberiete napríklad horizontálne alebo vertikálne žalúzie na mieru, látkové rolety i iné vnútorné tienenie. Ponúkame napríklad i vonkajšie žalúzie a rolety, ktoré veľmi oceníte v nadchádzajúcom teplom období. 

POZRIEŤ VNÚTORNÉ TIENENIE

POZRIEŤ VONKAJŠIE TIENENIE

Výhoda nákupu pozostáva z jednoduchosti a bezpečnosti nasledovných krokov:

  1. vyberte si druh tienenia,
  2. s prehľadnými návodmi jednoducho zameriate rozmery,
  3. objednáte na našom e-shope,
  4. tienenie vám vyrobíme na mieru,
  5. kuriér dovezie zásielku pred vaše dvere,
  6. tienenie si s manuálom hravo sami doma namontujete.

A po celú dobu ste doma – v bezpečí. Žiadny zbytočný kontakt s technikmi a montérmi. Všetko si zvládnete vymerať a namontovať svojpomocne v čase, ktorý vám vyhovuje. Sme online a na telefóne, výroba funguje, objednávky dodávame. Neváhajte sa preto na nás kedykoľvek obrátiť, radi vám s výberom alebo s objednaním pomôžeme.

 

PREJSŤ NA KONTAKT


Petra Šenková




Sú predokenné rolety bezpečnostým prvkom?

Predokenné rolety sú klasický doplnok okien s veľa praktickými vlastnosťami.

Ako na zatienenie podkrovia?

Prázdne podkrovné priestory majú svoje čaro a atmosféru, ktorá priamo nabáda k vytvoreniu originálnej súčasti bývania. Väčšinou sú atypické a všetko vybavenie je potreba premyslieť tak, aby do interiéru sedelo. Zatienenie strešných okien je na pôde nielen nutnosťou, ale aj krásnym doplnkom, ktorý zladí dizajn celej izby.

5 najpoužívanejších druhov tienenia: Ktorý máte doma vy?

Domov je miesto, kde sme sami sebou, kde si môžete konečne v kľude vydýchnuť, miesto kde sa môžete schovať...Jednoducho miesto, kde nechceme, aby nás bolo vidieť. A k tomu slúži tienenie okien, ktoré sa v posledných rokov stalo nevyhnutnou a samozrejmou súčasťou domácnosti. Viete, aké sú najčastejšie druhy?

Nakúpte si žalúzie a rolety na mieru z bezpečia domova

Málokto sa v tomto období cítí komfortne v prítomnosti cudzích osôb. Neradi chodíte nakupovať, vyhýbate sa kontaktu, snažíte sa chrániť zdravie naše a našich najbližších. Vďaka e-shopu Labona.sk nemusíte čakať na ukončenie karantény, môžete i v tejto situácii nakúpiť potrebné tienenie z bezpečia domova.