zavrieť
môžete začať písať
výsledky hľadania tu

Nakúpte si žalúzie a rolety na mieru z bezpečia domova

Málokto sa v tomto období cítí komfortne v prítomnosti cudzích osôb. Neradi chodíte nakupovať, vyhýbate sa kontaktu, snažíte sa chrániť zdravie vaše a vašich najbližších. Vďaka e-shopu Labona.sk nemusíte čakať na ukončenie karantény, môžete i v tejto situácii nakúpiť potrebné tienenie z bezpečia domova.

Na e-shope Labona.sk si jednoducho vyberiete napríklad horizontálne alebo vertikálne žalúzie na mieru, látkové rolety i iné vnútorné tienenie. Ponúkame napríklad i vonkajšie žalúzie a rolety, ktoré veľmi oceníte v nadchádzajúcom teplom období. 

POZRIEŤ VNÚTORNÉ TIENENIE

POZRIEŤ VONKAJŠIE TIENENIE

Výhoda nákupu pozostáva z jednoduchosti a bezpečnosti nasledovných krokov:

  1. vyberte si druh tienenia,
  2. s prehľadnými návodmi jednoducho zameriate rozmery,
  3. objednáte na našom e-shope,
  4. tienenie vám vyrobíme na mieru,
  5. kuriér dovezie zásielku pred vaše dvere,
  6. tienenie si s manuálom hravo sami doma namontujete.

A po celú dobu ste doma – v bezpečí. Žiadny zbytočný kontakt s technikmi a montérmi. Všetko si zvládnete vymerať a namontovať svojpomocne v čase, ktorý vám vyhovuje. Sme online a na telefóne, výroba funguje, objednávky dodávame. Neváhajte sa preto na nás kedykoľvek obrátiť, radi vám s výberom alebo s objednaním pomôžeme.

 

PREJSŤ NA KONTAKT


Petra Šenková




Z garáže až na technologickú špičku Európy!

Písal sa rok 1992 a 2 kamaráti Ing. Erich Stavař a Ing. Bohumír Blachut začali podnikať ako to už býva v obmedzenom priestore v Bolaticiach.

Obľúbené duorolety máme taktiež aj vo farebných odtieňoch!

Špeciálnym typom rolety sú tzv. duorolety, ktoré kombinujú dva pruhy látok. Jeden pruh je priehľadný a druhý tieniaci, takže si môžete ľahko regulovať koľko svetla pustite do interiéru. Tento typ je tienenia je výnimočný nielen svojou funkčnosťou, ale taktiež dizajnom. Po novom si okrem stávajúcich odtieňov môžete vybrať aj z ďalších farieb, ktoré zaručene rozžiaria váš interiér.

Ako opraviť sieťovinu u sietí proti hmyzu?

Máte doma okennú sieť alebo dvernú sieť proti hmyzu, ktorá je v dobrom stave , bez korózie, ale pretrhla alebo poškodila sa vám sieťovina? Nemusíte kupovať hneď novú sieť. S trochou šikovnosti zvládnete sieťovinu vymeniť sami. Poradíme vám ako na to.

Máte pri spánku dostatok tmy?

S nástupom tmy sa v krvi začne zvyšovať hladina melatonínu. Hormónu, ktorý telu zaistí pokojný spánok, počas ktorého sa dobíja naše unavené telo.