zavrieť
môžete začať písať
výsledky hľadania tu

Nakúpte si žalúzie a rolety na mieru z bezpečia domova

Málokto sa v tomto období cítí komfortne v prítomnosti cudzích osôb. Neradi chodíte nakupovať, vyhýbate sa kontaktu, snažíte sa chrániť zdravie vaše a vašich najbližších. Vďaka e-shopu Labona.sk nemusíte čakať na ukončenie karantény, môžete i v tejto situácii nakúpiť potrebné tienenie z bezpečia domova.

Na e-shope Labona.sk si jednoducho vyberiete napríklad horizontálne alebo vertikálne žalúzie na mieru, látkové rolety i iné vnútorné tienenie. Ponúkame napríklad i vonkajšie žalúzie a rolety, ktoré veľmi oceníte v nadchádzajúcom teplom období. 

POZRIEŤ VNÚTORNÉ TIENENIE

POZRIEŤ VONKAJŠIE TIENENIE

Výhoda nákupu pozostáva z jednoduchosti a bezpečnosti nasledovných krokov:

  1. vyberte si druh tienenia,
  2. s prehľadnými návodmi jednoducho zameriate rozmery,
  3. objednáte na našom e-shope,
  4. tienenie vám vyrobíme na mieru,
  5. kuriér dovezie zásielku pred vaše dvere,
  6. tienenie si s manuálom hravo sami doma namontujete.

A po celú dobu ste doma – v bezpečí. Žiadny zbytočný kontakt s technikmi a montérmi. Všetko si zvládnete vymerať a namontovať svojpomocne v čase, ktorý vám vyhovuje. Sme online a na telefóne, výroba funguje, objednávky dodávame. Neváhajte sa preto na nás kedykoľvek obrátiť, radi vám s výberom alebo s objednaním pomôžeme.

 

PREJSŤ NA KONTAKT


Petra Šenková




8 dôvodov, prečo si do pergoly obstarať screenovú roletu

Konečne je tu ozajstné leto - prvých pár teplých dní za nami a množstvo nás čaká v nasledujúcich mesiacoch. A s tým je pre mnohých z nás spätý pobyt na záhrade či terase. Je príjemné sa nechať hriať slnečnými lúčmi, ale veľakrát potrebujeme tienisté miesto, kam sa pred nimi naopak schovať.

 

 

Prečo zaobstarať plastový plot?

Mám radšej drevo. Neznášam plastové výrobky. Drevo je živé, plast je mŕtvy. Už ste niekedy počuli podobné vety? Určite áno. Ja súhlasím tiež. Teraz sa na to pozrieme trošku z iného uhla. Keď vyberáte plot okolo svojho domu, čo je pre vás dôležité? Súkromie, obstarávacia cena, bezpečnosť, vzhľad plotu, údržba ... Tieto a ďalšie motívy sú dôležité pri rozhodovaní, aký plot zvolíte.

Ako si vybrať správne žalúzie pre vaše okná?

Sedíte doma a premýšľate, aké tienenie by bolo pre váš domov vhodné? Pozrite sa na pár rád v našom sprievodcovi. Ľahšie sa potom rozhodnete pre správny typ.

Ako sa čistia lamely vertikálnych žalúzií?

Častá otázka všetkých zákazníkov, ktorí si objednávajú vertikálne žalúzie: Ako mám čistiť lamely vertikálnych žalúzií?