zavrieť
môžete začať písať
výsledky hľadania tu

Nakúpte si žalúzie a rolety na mieru z bezpečia domova

Málokto sa v tomto období cítí komfortne v prítomnosti cudzích osôb. Neradi chodíte nakupovať, vyhýbate sa kontaktu, snažíte sa chrániť zdravie vaše a vašich najbližších. Vďaka e-shopu Labona.sk nemusíte čakať na ukončenie karantény, môžete i v tejto situácii nakúpiť potrebné tienenie z bezpečia domova.

Na e-shope Labona.sk si jednoducho vyberiete napríklad horizontálne alebo vertikálne žalúzie na mieru, látkové rolety i iné vnútorné tienenie. Ponúkame napríklad i vonkajšie žalúzie a rolety, ktoré veľmi oceníte v nadchádzajúcom teplom období. 

POZRIEŤ VNÚTORNÉ TIENENIE

POZRIEŤ VONKAJŠIE TIENENIE

Výhoda nákupu pozostáva z jednoduchosti a bezpečnosti nasledovných krokov:

  1. vyberte si druh tienenia,
  2. s prehľadnými návodmi jednoducho zameriate rozmery,
  3. objednáte na našom e-shope,
  4. tienenie vám vyrobíme na mieru,
  5. kuriér dovezie zásielku pred vaše dvere,
  6. tienenie si s manuálom hravo sami doma namontujete.

A po celú dobu ste doma – v bezpečí. Žiadny zbytočný kontakt s technikmi a montérmi. Všetko si zvládnete vymerať a namontovať svojpomocne v čase, ktorý vám vyhovuje. Sme online a na telefóne, výroba funguje, objednávky dodávame. Neváhajte sa preto na nás kedykoľvek obrátiť, radi vám s výberom alebo s objednaním pomôžeme.

 

PREJSŤ NA KONTAKT


Petra Šenková




S pergolou ARTOSI máte kontrolu nad svetlom aj v dome

V posledných rokoch sa bioklimatické pergoly stali veľmi obľúbenými. Mnoho ľudí však stále váha nad otázkou, či táto konštrukcia nezatieni priľahlé obývacie priestory. Odpoveď je jasná – s bioklimatickou pergolou máte plnú kontrolu nad tým, koľko svetla do vášho domu necháte prenikať.

Potrebujete niečo schovať alebo oddeliť? Vsaďte na modernú japonskú stenu

Každý z nás občas vo svojom byte rieši, ako čo najefektívnejšie oddeliť alebo predĺžiť veľké miestnosti, prípadne ako zakryť kúty, do ktorých nechcete aby bolo vidieť. Ako to vyriešiť, ak sa jedná o prechodnú dobu? Čo ak stavba priečky sa nakoniec ukáže ako zbytočná, alebo si to v prenajatom byte nemôžete dovoliť? Potom vsaďte na japonskú stenu.

Jak vymerať vertikálne žalúzie pre zatienenie francúzskeho okna?

Francúzske okná dnes činia neoddeliteľnú súčasť väčšiny moderných obydlí. Do domu zaistia väčší prísun svetla, otvoria priestor, poskytnú krásny výhľad, prepoja interiér s exteriérom a uľahčia prístup na terasu, balkón či záhradu. A jak je to ale so zatienením?

Vonkajšie žalúzie: kto šetrí ma za tri

Vlastníte firmu a poskytujete prácu niekoľkým ľuďom  alebo ste majiteľom budovy, ktorú prenajímate spoločnosti pre firemné účely? Určite si prajete, aby zamestnanci podávali najlepší výkon vo všetkých