zavrieť
môžete začať písať
výsledky hľadania tu

Nebojte sa zmeny a skúste vnútorné látkové rolety

Čakáte bábätko, prisťahoval sa k Vám do domácnosti nový člen rodiny? Potrebujete zmeniť ráz izby? Skúste látkové rolety.

Ľudia sa vracajú k ich prednostiam a využívajú možnosti ľahkého vymenenia za horizontálne žalúzie alebo závesy.

 

Montáž vnútornej látkovej rolety nie je nič zložité. Možností uchytenia je hneď niekoľko. Primontovať ju môžete ako na strop do otvoru okna, tak voľne v miestnosti, alebo do steny nad otvorom okna, či do rámu okna. Pri maľovaní oceníte jej ľahkú demontáž. Jednoduché retiazkové rolety ponúkajú ovládanie ako so žalúziami. Na spustenie alebo navinutie látky stačí ľahko zatiahnuť za retiazku.

Látkové rolety sa hodia do dnešných moderných domácnosti vďaka veľkej škále farieb, materiálov a vzorov. Biely alebo jemne pastelový tón látky vie naladiť na romantickú atmosféru. Pre detské izby sú v ponuke veselé nadčasové farebné vzory, ktoré môžu zostať v izbe dieťaťa pokojne až do dospelosti. Poslednou módou u látkových roliet sú prírodné farby, ktorými nemôžete nikdy nič pokaziť. Jednoducho zladíte svoj byt podľa svojho vkusu. Látkové zatienenie dotvára interiér Vášho domova.

 



Mohlo by vás tiež zaujímať:



Plastové palubovky sú záležitosťou modernej doby

Plastové palubovky sú modernou alternatívou k palubovkám dreveným. Vzhľadovo sa im spoľahlivo vyrovnajú a naviac majú skvelé vlastnosti, ako je dlhá životnosť a vysoká odolnosť voči UV žiareniu a plesniam, vďaka ktorým sa stávajú stále obľúbenejším variantom obkladu. 

Hľadáte netradičnú originálnu tieniacu variantu pre vaše okná? Zvoľte plissé!

Plissé je vhodné ako pre klasické tak pre atypické okná, strešné okná i zimné záhrady.
Široká ponuka farieb, vzorov a potlačí zaisťuje využitie nielen v moderných budovách, ale aj v rodinných domoch

Ako pripevniť žalúzie?

Horizontálne vnútorné žalúzie sú obľúbenou stálicou a nie je divu, že je to najbežnejšie objednávaný  tieniaci  produkt. Má jednoduchý dizajn, ktorý nenarúša žiadny štýl interiéru, dobre tieni a ľahko sa inštaluje.

Jak dostáť prírodu do interiéru? Vsaďte na drevené žalúzie

Pri výbere žalúzií do interiéru musíte myslieť nie len na farbu a vzor, ale taktiež na celkovú atmosféru, ktorú chcete pomocou tienenia vytvoriť. Trefou do čierneho sú drevené žalúzie, ktoré spoľahlivo privedú prírodu do vášho interiéru a dodajú mu príjemnú, domácu atmosféru.