zavrieť
môžete začať písať
výsledky hľadania tu

Nebojte sa zmeny a skúste vnútorné látkové rolety

Čakáte bábätko, prisťahoval sa k Vám do domácnosti nový člen rodiny? Potrebujete zmeniť ráz izby? Skúste látkové rolety.

Ľudia sa vracajú k ich prednostiam a využívajú možnosti ľahkého vymenenia za horizontálne žalúzie alebo závesy.

 

Montáž vnútornej látkovej rolety nie je nič zložité. Možností uchytenia je hneď niekoľko. Primontovať ju môžete ako na strop do otvoru okna, tak voľne v miestnosti, alebo do steny nad otvorom okna, či do rámu okna. Pri maľovaní oceníte jej ľahkú demontáž. Jednoduché retiazkové rolety ponúkajú ovládanie ako so žalúziami. Na spustenie alebo navinutie látky stačí ľahko zatiahnuť za retiazku.

Látkové rolety sa hodia do dnešných moderných domácnosti vďaka veľkej škále farieb, materiálov a vzorov. Biely alebo jemne pastelový tón látky vie naladiť na romantickú atmosféru. Pre detské izby sú v ponuke veselé nadčasové farebné vzory, ktoré môžu zostať v izbe dieťaťa pokojne až do dospelosti. Poslednou módou u látkových roliet sú prírodné farby, ktorými nemôžete nikdy nič pokaziť. Jednoducho zladíte svoj byt podľa svojho vkusu. Látkové zatienenie dotvára interiér Vášho domova.

 



Mohlo by vás tiež zaujímať:



Ako sa čistí moderná, látková tieniaca technika?

Vysávanie, utieranie prachu, čistenie, leštenie, sú činnosti, ktoré sa všeobecne netešia prílišnej popularite, avšak sú nevyhnutnou súčasťou bežného života. 

Ako vybrať žalúzie?

Keď padne slovo žalúzie, každý si väčšinou vybaví tienenie na okne. Keď ale príde na vec a je potrebné sa rozhodnúť, aké žalúzie zaobstarať domov, nie je výber už taký jasný. Preto sme pre vás pripravili článok, v ktorom popíšeme 3 základné druhy žalúzií.

Markíza - Eleganciou proti slnku

Predstavte si slnečné  ráno , ktoré prechádza pozvoľna do letného dňa, kedy teplota šplhá k tropickým hodnotám a láka k odpočinku na terase alebo na balkóne. Okrem zelene nám príjemný odpočinok pomôže

8 dôvodov, prečo si do pergoly obstarať screenovú roletu

Konečne je tu ozajstné leto - prvých pár teplých dní za nami a množstvo nás čaká v nasledujúcich mesiacoch. A s tým je pre mnohých z nás spätý pobyt na záhrade či terase. Je príjemné sa nechať hriať slnečnými lúčmi, ale veľakrát potrebujeme tienisté miesto, kam sa pred nimi naopak schovať.