zavrieť
môžete začať písať
výsledky hľadania tu

Nebojte sa zmeny a skúste vnútorné látkové rolety

Čakáte bábätko, prisťahoval sa k Vám do domácnosti nový člen rodiny? Potrebujete zmeniť ráz izby? Skúste látkové rolety.

Ľudia sa vracajú k ich prednostiam a využívajú možnosti ľahkého vymenenia za horizontálne žalúzie alebo závesy.

 

Montáž vnútornej látkovej rolety nie je nič zložité. Možností uchytenia je hneď niekoľko. Primontovať ju môžete ako na strop do otvoru okna, tak voľne v miestnosti, alebo do steny nad otvorom okna, či do rámu okna. Pri maľovaní oceníte jej ľahkú demontáž. Jednoduché retiazkové rolety ponúkajú ovládanie ako so žalúziami. Na spustenie alebo navinutie látky stačí ľahko zatiahnuť za retiazku.

Látkové rolety sa hodia do dnešných moderných domácnosti vďaka veľkej škále farieb, materiálov a vzorov. Biely alebo jemne pastelový tón látky vie naladiť na romantickú atmosféru. Pre detské izby sú v ponuke veselé nadčasové farebné vzory, ktoré môžu zostať v izbe dieťaťa pokojne až do dospelosti. Poslednou módou u látkových roliet sú prírodné farby, ktorými nemôžete nikdy nič pokaziť. Jednoducho zladíte svoj byt podľa svojho vkusu. Látkové zatienenie dotvára interiér Vášho domova.

 



Mohlo by vás tiež zaujímať:



Dverná sieť – praktické a elegantné riešenie

Premýšľate, ako sa najlepšie ochrániť pre náletmi otravného hmyzu? Váš dom môžete vybaviť sieťami do okien a dverí, ktoré vás problémov jednoducho zbavia. A nemusíte sa báť, siete nemusia byť len nevzhľadné a nepraktické, v našej ponuke nájdete produkty z kvalitných materiálov, v rôzne farebných prevedeniach, ktoré váš domov naopak skrášlia!

Krivý chod žalúzií alebo zlého naklápania lamiel? Poradíme, ako to vyriešiť

Pripravili sme pre vás ďalšie dva jednoduché postupy na opravu dvoch nejčastějších porúch interiérových žalúzií, krivého chodu a zlého naklápanie lamiel.Opravy nie sú zložité a nepotrebujete k nim žiadne špeciálne náradie. K oprave vám postačí vybavenie domácnosti.

Tienenie pre moderný dom, to sú screenové rolety

Energetická úspora je vďaka technológiám stále výraznejšia a nie je preto divu, že pasívne domy sú veľmi populárne. Fungujú na princípe systému vytápania, riadeného vetrania a využívania pasívneho zdroju tepla pomocou rekuperačnej jednotky. A ani tu nesmie chýbať účinné tienenie, ktorá zaistí ochladenie interiéru v teplých letných mesiacoch. Aké vybrať?

Čím zatieniť strešné okná? Vyskúšajte plissé

Nové mezonetové byty a rodinné domy sú stavané s veľkým množstvom strešných okien v podkrovných miestnostiach a i tieto okná si zaslúžia svoj elegantný tieniaci doplnok. Túžite po modernom a dynamickom tieniacom prvku do strešných okien a klasické látkové rolety či žalúzie sa vám zdajú okukané? Vyskúšajte žalúzie plissé.