zavrieť
môžete začať písať
výsledky hľadania tu

Nebojte sa zmeny a skúste vnútorné látkové rolety

Čakáte bábätko, prisťahoval sa k Vám do domácnosti nový člen rodiny? Potrebujete zmeniť ráz izby? Skúste látkové rolety.

Ľudia sa vracajú k ich prednostiam a využívajú možnosti ľahkého vymenenia za horizontálne žalúzie alebo závesy.

 

Montáž vnútornej látkovej rolety nie je nič zložité. Možností uchytenia je hneď niekoľko. Primontovať ju môžete ako na strop do otvoru okna, tak voľne v miestnosti, alebo do steny nad otvorom okna, či do rámu okna. Pri maľovaní oceníte jej ľahkú demontáž. Jednoduché retiazkové rolety ponúkajú ovládanie ako so žalúziami. Na spustenie alebo navinutie látky stačí ľahko zatiahnuť za retiazku.

Látkové rolety sa hodia do dnešných moderných domácnosti vďaka veľkej škále farieb, materiálov a vzorov. Biely alebo jemne pastelový tón látky vie naladiť na romantickú atmosféru. Pre detské izby sú v ponuke veselé nadčasové farebné vzory, ktoré môžu zostať v izbe dieťaťa pokojne až do dospelosti. Poslednou módou u látkových roliet sú prírodné farby, ktorými nemôžete nikdy nič pokaziť. Jednoducho zladíte svoj byt podľa svojho vkusu. Látkové zatienenie dotvára interiér Vášho domova.

 



Mohlo by vás tiež zaujímať:



Ako jednoducho ušetríte na žalúziách? Zamerajte a namontujte si ich sami

V cene okenného tienenia je okrem materiálu zahrnutá tiež doprava, zameranie okna alebo montáž. Ak teda chcete na tienení ušetriť, bežte do e-shopu, kúpte si iba samotnú žalúziu či roletu a o zameranie a montáž sa postarajte sami. Vystačíte si so základným náradím, s dostupnými návodmi to zvládnete aj bez predchádzajúcich skúseností a ušetríte vďaka tomu od niekoľkých desiatok až po stovky eur.

 

 

Vertikálne žalúzie - nielen veľkoformátové tienenie

Vertikálne žalúzie už nie sú doménou komerčných budov, predovšetkým kancelárií, ale našli svoju cestu aj do rodinných domov a bytov. Je to dobre? Poďme si o vertikálnych žalúziách niečo povedať a zist

Ako postaviť bioklimatickú pergolu: sprievodca krok za krokom pre nadšencov DIY

Bioklimatické pergoly sa stali symbolom moderného a udržateľného vonkajšieho priestoru, ktorý dokáže ponúknuť nielen útočisko pred slnkom, ale aj príjemné miesto pre odpočinok v tieni. Pre tých z vás, ktorí preferujú kvalitné a dlhodobo udržateľné riešenia, prinášame sprievodcu stavbou bioklimatickej pergoly z hliníka, ktorá je súčasťou našej ponuky.

Ako vymeniť stranu ovládania horizontálnej žalúzie HIT?

Máte obavy, či správne zvolíte stranu ovládania pri horizontálnych žalúziach? Alebo sa vám dokonca už stalo, že ste pri objednaní zadali nesprávnu stranu a teraz vám ovládacia retiazka na zvolenej strane nevyhovuje? Nevešajte hlavu, tento problém dokážete jednoducho doma svojpomocne napraviť.