zavrieť
môžete začať písať
výsledky hľadania tu

Netypické vertikálne žalúzie

Vertikálne žalúzie sú elegantné, ľahko sa udržujú a naviac sa hodia nielen pre väčšie presklené plochy, ale aj pre plochy atypické. Ak vám tento typ tienenia páči, môžete si ho nechať v podstate pre akékoľvek okno.

V minulom článku ste sa dozvedeli, ako správne vymerať vertikálne žalúzie. Určite ste zistili, že to nie je vôbec nič ťažké a máte odvahu si žalúzie vymerať a objednať sami. Ale čo ak sú vaše okná neštandardných rozmerov?

Skosené strany nie sú problém

Mnoho rodinných domov je vybavených najrôznejšími atypickými oknami, hlavne v podkroví bežne majú skosené strany. Klienti sa často pýtajú, či je možné pre také okná vyrobiť vertikálne žalúzie pre atypické okná. Odpoveďou váš potešíme. Áno, vertikálne žalúzie je možné vyrobiť aj pre atypické okná.

Ako ich zamerať a objednať?

Ak ste sa rozhodli pre vertikálne žalúzie do atypického okna, radi vám ukážeme, ako nato. Jedinou prekážkou je, že si túto atypickú žalúziu nemôžete sami nakonfigurovať v našom e-shope. V tomto prípade nám napíšte email na info@labona.sk . V e-mailu zašlite nákres okna so zameraním a nezabudnite taktiež uviesť zvolený typ látky. K e-mailu môžete taktiež priložiť fotografiu okna.

Nákres okna so zameraním vyhotovte na základe obrázku nižšie:

Vašu žiadosť predáme k posúdeniu technikovi. Technik nám dá vyjadrenie, či je žalúzia vyrobiteľná a my vám potom vytvoríme cenovú ponuku. Počítajte s tým, že ovládanie a sťahovanie bude vždy na vyššej strane.

Zatienenie atypických okien je vyriešené a vy sa už nemusíte trápiť so slnečnými lúčmi, ktoré vás každé ráno prebúdzajú príliš skoro.

Mohlo by vás tiež zaujímať:

Sandra Heierhoff




Z garáže až na technologickú špičku Európy!

Písal sa rok 1992 a 2 kamaráti Ing. Erich Stavař a Ing. Bohumír Blachut začali podnikať ako to už býva v obmedzenom priestore v Bolaticiach.

Čistenie látkových roliet: Vaše rolety budú zase ako nové

Zaobstarali ste si domov látkovú roletu a tušíte, že je potrebné sa o ňu raz za čas postarať, aby vám dlhšie vydržala a stále vyzerala ako pri kúpe. Je to tak. Aj o látkovú roletu je potreba sa starať, aj keď vás upokojíme, nemusí to byť veľmi často a rozhodne to nie je nijako náročné.

Aký je rozdiel medzi lamelami klasik a celotieniacimi?

Premýšľate nad inštaláciou horizontálnych žalúzií, ale neviete, aký je rozdiel medzi klasickými a celotieniacimi? Tak sa na to poďme pozrieť.

 

 

Ako postupovať pri reklamácii?

Nákup na e-shopoch dnes už nie je nič neobvyklé. Je to lacné, rýchle a pohodlné. Problém nastáva v prípade, že tovar, ktorý ste si objednali, nezodpovedá vašim predstavám alebo je poškodený. Potom je na čase ho reklamovať. Ako na to?