zavrieť
môžete začať písať
výsledky hľadania tu

Netypické vertikálne žalúzie

Vertikálne žalúzie sú elegantné, ľahko sa udržujú a naviac sa hodia nielen pre väčšie presklené plochy, ale aj pre plochy atypické. Ak vám tento typ tienenia páči, môžete si ho nechať v podstate pre akékoľvek okno.

V minulom článku ste sa dozvedeli, ako správne vymerať vertikálne žalúzie. Určite ste zistili, že to nie je vôbec nič ťažké a máte odvahu si žalúzie vymerať a objednať sami. Ale čo ak sú vaše okná neštandardných rozmerov?

Skosené strany nie sú problém

Mnoho rodinných domov je vybavených najrôznejšími atypickými oknami, hlavne v podkroví bežne majú skosené strany. Klienti sa často pýtajú, či je možné pre také okná vyrobiť vertikálne žalúzie pre atypické okná. Odpoveďou váš potešíme. Áno, vertikálne žalúzie je možné vyrobiť aj pre atypické okná.

Ako ich zamerať a objednať?

Ak ste sa rozhodli pre vertikálne žalúzie do atypického okna, radi vám ukážeme, ako nato. Jedinou prekážkou je, že si túto atypickú žalúziu nemôžete sami nakonfigurovať v našom e-shope. V tomto prípade nám napíšte email na info@labona.sk . V e-mailu zašlite nákres okna so zameraním a nezabudnite taktiež uviesť zvolený typ látky. K e-mailu môžete taktiež priložiť fotografiu okna.

Nákres okna so zameraním vyhotovte na základe obrázku nižšie:

Vašu žiadosť predáme k posúdeniu technikovi. Technik nám dá vyjadrenie, či je žalúzia vyrobiteľná a my vám potom vytvoríme cenovú ponuku. Počítajte s tým, že ovládanie a sťahovanie bude vždy na vyššej strane.

Zatienenie atypických okien je vyriešené a vy sa už nemusíte trápiť so slnečnými lúčmi, ktoré vás každé ráno prebúdzajú príliš skoro.

Mohlo by vás tiež zaujímať:

Sandra Heierhoff




Aké sú spôsoby ovládania vonkajšieho tienenia?

Premýšľate, že si zaobstaráte nové vonkajšie tienenie, ale nie ste si istí, aké ovládanie je pre vás najvhodnejší? 

Užívajte si doma pohodu bez nepozvaných hostí

Ležíte na gauči, otvárate obľúbený časopis alebo napínavú knižku, vedľa seba osviežujúci drink. Tešíte sa na relax, ale zrazu okolo vás začne poletovať mucha a nie a nie zmiznúť a dať vám pokoj. Poznáte to? Vyzrejte na otravný hmyz s okennými a dvernými sieťami.

Ako zamerať a namontovať sieť proti hmyzu?

Každý v lete rieši rovnaký problém - otravný hmyz. Ako to urobiť, aby ste si večer mohli v pokoji rozsvietiť a nebáť sa, že vám všetok hmyz nalieta do domu? Jednoduchým riešením sú siete proti hmyzu.

Ako vyčistiť žalúzie?

Pravidelnou údržbou žalúzií nielen predlžujete životnosť vášmu tieneniu, ale aj zabraňujete víreniu prachu a možným dýchacím ťažkostiam. Čistenie žalúzií nemusí byť horor - prečítajte si naše rady, ako čo najefektívnejšie žalúzie čistiť a uľahčite si prácu.