zavrieť
môžete začať písať
výsledky hľadania tu

Nevyhadzujte peniaze za prekurovanie - kúpte si vonkajšie rolety!

Je tu už chladné zimné obdobie, ktoré nás núti tráviť viac a viac času vnútri našich domov a bytov. Múry ľahšie chladnú, začíname viac kúriť. Ako ušetriť za kúrenie a užiť si teplo domova aj v ukrutnej zime? 

Nekúrte viac, než je nutné

Okennými otvormi uniká v zime z miestností najviac tepla. Veľmi efektívnym riešením, ako tomu zabrániť, sú predokenné rolety, ktoré môžu v zime zabrániť úniku 17 - 30 % tepla z interiéru. Medzi sklenenou plochou okna a roletou sa vytvorí vzduchová kapsa, ktorá funguje ako izolačná vrstva. Úspora tepla sa líši podľa typu roliet. Ak v zime večer predokenné rolety stiahneme a ráno vytiahneme, ušetríme nemalé čiastky na výdavkoch za elektrinu alebo plyn. Roleta okrem toho poskytuje tiež dobrú protihlukovú ochranu.

Ovládanie vonkajších roliet je možné buď pomocou pásky so samonavíjačom alebo motoricky. Najväčší komfort zaistí práve ovládanie motorické - na diaľkový ovládač alebo vypínač. Vďaka riadiacim jednotkám môžeme naprogramovať časy spúšťania a vyťahovania roliet. Pri nepriaznivom počasí môžeme rolety nechať stiahnuté a tým nielen prispieť k úspore energie, ale aj predĺžiť životnosť našich okien.

Na kontrolu teploty v domácnosti môžete použiť teplomer na to určený, manipulácia s nim je veľmi jednoduchá.


Petra Šenková




Prečo zaistiť markízu motorovým pohonom?

Väčšina zákazníkov by rada ušetrila a vonkajšiu markízu by chceli ovládať kľukou. My z odboru však väčšinou hovoríme razantné NIE. 

Nebojte sa zmeny a skúste vnútorné látkové rolety

Čakáte bábätko, prisťahoval sa k Vám do domácnosti nový člen rodiny? Potrebujete zmeniť ráz izby? Skúste látkové rolety.

Dverná sieť – praktické a elegantné riešenie

Premýšľate, ako sa najlepšie ochrániť pre náletmi otravného hmyzu? Váš dom môžete vybaviť sieťami do okien a dverí, ktoré vás problémov jednoducho zbavia. A nemusíte sa báť, siete nemusia byť len nevzhľadné a nepraktické, v našej ponuke nájdete produkty z kvalitných materiálov, v rôzne farebných prevedeniach, ktoré váš domov naopak skrášlia!

Ako si vybrať horizontálne žalúzie?

Horizontálne žalúzie ideálne vyberajte podľa toho, aké máte okno. Plastové, drevené a hliníkové okná totiž majú svoj typický vzhľad - a nie každá žalúzia na nich vyzerá dobre.