zavrieť
môžete začať písať
výsledky hľadania tu

Nové plastové plotovky ECO

K ponuke produktov na našom e-shope patrí nielen tieniaca technika, ale aj ďalšie produkty pre váš dom. Napríklad prvky, ktorými územie vášho pozemku ohraničíte, plastové ploty, pri ktorých teraz rozširujeme ponuku o plastové plotové latky a k nim padnúce krytky.

Plotovka ECO

Plastové plotovky z odolného PVC v dvoch farebných prevedeniach. Jedná sa o kvalitný pevný profil, ktorý je vhodný pre stavbu nízkeho plota alebo ako dekoračný prvok. Plotovka ECO vykazuje vysokú odolnosť proti poveternostným podmienkam, dlhú životnosť a má farebnú stálosť. Montáž je veľmi jednoduchá a cena nízka. Montáž plotovky sa vykonáva uchytením na skrutku v prednej, alebo zo zadnej strany.

Plotovky ECO môžete zakúpiť ako kusové produkty s danou dĺžkou 80 cm alebo 120 cm. Šírka plotového profilu je 8 cm a hĺbka 1,5 cm. Ďalej môžete plotovky konfigurovať na mieru, kedy bude narezaná z profilu s dĺžkou 6 m. Farebné prevedenie plotovky je buď biele alebo v dekóre svetlé drevo. Komponentom k týmto plotovým profilom sú dva druhy krytiek - klasická rovná a veľmi dopytovaná oblá krytka.

Pre prehľadnú orientáciu vám nižšie v bodoch uvedieme najdôležitejšie špecifikácie:

  • Rozmer: šírka 8 cm, hĺbka 1,5 cm, dĺžka 80 cm alebo 120 cm
  • Možnosť rezania plotoviek na mieru z profilov s dĺžkou 6 metrov
  • Farebné prevedenie: Biela, Svetlé drevo
  • Krytka: Rovná, Oblá
  • Odolné PVC materiály
  • Vhodné ako nízke ploty alebo ako dekoračné prvky
  • Vysoká odolnosť
  • Jednoduchá montáž
  • Nízka cena

 

Lacnejší, ale stále veľmi kvalitný variant plastových plotových prvkov na vás čaká v našom e-shope. Neváhajte a objednávajte, váš dom aj záhrada si zaslúžia pekné oplotenie.

Mohlo by vás tiež zaujímať:

Sandra Heierhoff




Ako pripevniť žalúzie?

Horizontálne vnútorné žalúzie sú obľúbenou stálicou a nie je divu, že je to najbežnejšie objednávaný  tieniaci  produkt. Má jednoduchý dizajn, ktorý nenarúša žiadny štýl interiéru, dobre tieni a ľahko sa inštaluje.

Ako vybrať tieniacu techniku? 3. diel

V poslednom diele "Ako vybrať tieniacu techniku?" sa bližšie zameriame na techniku exteriérovú. Vonkajšia tieniaca technika ponúka mnoho benefitov, ktoré vnútorné tienenie ponúkať nemôže.

Rolety a žalúzie strešným oknám svedčia

Rolety a žalúzie vnášajú do našich domovov osobitý charakter a to platí i pre podkrovné priestory.
Skôr ako vyrazíte na nákup, položte si otázku: Aké riešenie hľadám?

Plissé žalúzie - zoznámte se

Hľadali sme ideálne vnútorné tienenie, ktoré splní praktickú stránku (odrazenie svetla, súkromie...) a zároveň aj estetickú úlohu. Obe požiadavky s prehľadom plní moderné plissé. A presne o ňom bude dnešné rozprávanie. Prezradím vám všetko, čo som sa dočítala a zistila, plus ukážem, ako sme si ho vymerali a tesne pred odchodom na dovolenku aj stihli objednať.