zavrieť
môžete začať písať
výsledky hľadania tu

Nové plastové plotovky ECO

K ponuke produktov na našom e-shope patrí nielen tieniaca technika, ale aj ďalšie produkty pre váš dom. Napríklad prvky, ktorými územie vášho pozemku ohraničíte, plastové ploty, pri ktorých teraz rozširujeme ponuku o plastové plotové latky a k nim padnúce krytky.

Plotovka ECO

Plastové plotovky z odolného PVC v dvoch farebných prevedeniach. Jedná sa o kvalitný pevný profil, ktorý je vhodný pre stavbu nízkeho plota alebo ako dekoračný prvok. Plotovka ECO vykazuje vysokú odolnosť proti poveternostným podmienkam, dlhú životnosť a má farebnú stálosť. Montáž je veľmi jednoduchá a cena nízka. Montáž plotovky sa vykonáva uchytením na skrutku v prednej, alebo zo zadnej strany.

Plotovky ECO môžete zakúpiť ako kusové produkty s danou dĺžkou 80 cm alebo 120 cm. Šírka plotového profilu je 8 cm a hĺbka 1,5 cm. Ďalej môžete plotovky konfigurovať na mieru, kedy bude narezaná z profilu s dĺžkou 6 m. Farebné prevedenie plotovky je buď biele alebo v dekóre svetlé drevo. Komponentom k týmto plotovým profilom sú dva druhy krytiek - klasická rovná a veľmi dopytovaná oblá krytka.

Pre prehľadnú orientáciu vám nižšie v bodoch uvedieme najdôležitejšie špecifikácie:

  • Rozmer: šírka 8 cm, hĺbka 1,5 cm, dĺžka 80 cm alebo 120 cm
  • Možnosť rezania plotoviek na mieru z profilov s dĺžkou 6 metrov
  • Farebné prevedenie: Biela, Svetlé drevo
  • Krytka: Rovná, Oblá
  • Odolné PVC materiály
  • Vhodné ako nízke ploty alebo ako dekoračné prvky
  • Vysoká odolnosť
  • Jednoduchá montáž
  • Nízka cena

 

Lacnejší, ale stále veľmi kvalitný variant plastových plotových prvkov na vás čaká v našom e-shope. Neváhajte a objednávajte, váš dom aj záhrada si zaslúžia pekné oplotenie.

Mohlo by vás tiež zaujímať:

Sandra Heierhoff




Nebojte sa zmeny a skúste vnútorné látkové rolety

Čakáte bábätko, prisťahoval sa k Vám do domácnosti nový člen rodiny? Potrebujete zmeniť ráz izby? Skúste látkové rolety.

Kde všade sa dajú využiť plastové plotové profily?

Vedeli ste o tom, že plastové plotové profily nemusíte použiť len pre zostavenie plotového poľa? Čo tak nový záhradný stolík alebo lavičky? Vyskúšajte lacnú variantu s ktorou môžete získať trvanlivý záhradný nábytok v dekore, ktorý si sami zvolíte.

Objednajte si pergolu ARTOSI a získajte k nej screenovú roletu zadarmo

Tak toto je úplná bomba. Spustili sme akciu k bioklimatickým pergolám. Predstavte si to pohodlie pod pergolou s naklápacími lamelami, ako sedíte v kresle, čítate si knihu a užívate si blaženú chvíľu... A predstavte si, že keď slnko zostúpi nižšie, stlačením jediného tlačidla stiahnete screenové rolety na bokoch pergoly a relaxujete ďalej... A teraz si predstavte, že za screenové rolety ušetríte, pretože každú druhú roletu ZADARMO - to je predsa super predstava.

 

 

Klasická horizontálna žalúzia je najpredávanejším tienením. Ako to je možné?

Moderné štýly interiéru sa neustále menia, nové trendy ovplyvňujú ich vybavenie. V našich bytoch však stále zostáva základný tieniaci produkt, ktorým je klasická hliníková žalúzia. Táto žalúzia sa využíva k zatieneniu bytov, domov, chalúp, kancelárií, výrobných hál, obchodov – a mnoho ďalších miest.