zavrieť
môžete začať písať
výsledky hľadania tu

Nové plastové plotovky ECO

K ponuke produktov na našom e-shope patrí nielen tieniaca technika, ale aj ďalšie produkty pre váš dom. Napríklad prvky, ktorými územie vášho pozemku ohraničíte, plastové ploty, pri ktorých teraz rozširujeme ponuku o plastové plotové latky a k nim padnúce krytky.

Plotovka ECO

Plastové plotovky z odolného PVC v dvoch farebných prevedeniach. Jedná sa o kvalitný pevný profil, ktorý je vhodný pre stavbu nízkeho plota alebo ako dekoračný prvok. Plotovka ECO vykazuje vysokú odolnosť proti poveternostným podmienkam, dlhú životnosť a má farebnú stálosť. Montáž je veľmi jednoduchá a cena nízka. Montáž plotovky sa vykonáva uchytením na skrutku v prednej, alebo zo zadnej strany.

Plotovky ECO môžete zakúpiť ako kusové produkty s danou dĺžkou 80 cm alebo 120 cm. Šírka plotového profilu je 8 cm a hĺbka 1,5 cm. Ďalej môžete plotovky konfigurovať na mieru, kedy bude narezaná z profilu s dĺžkou 6 m. Farebné prevedenie plotovky je buď biele alebo v dekóre svetlé drevo. Komponentom k týmto plotovým profilom sú dva druhy krytiek - klasická rovná a veľmi dopytovaná oblá krytka.

Pre prehľadnú orientáciu vám nižšie v bodoch uvedieme najdôležitejšie špecifikácie:

  • Rozmer: šírka 8 cm, hĺbka 1,5 cm, dĺžka 80 cm alebo 120 cm
  • Možnosť rezania plotoviek na mieru z profilov s dĺžkou 6 metrov
  • Farebné prevedenie: Biela, Svetlé drevo
  • Krytka: Rovná, Oblá
  • Odolné PVC materiály
  • Vhodné ako nízke ploty alebo ako dekoračné prvky
  • Vysoká odolnosť
  • Jednoduchá montáž
  • Nízka cena

 

Lacnejší, ale stále veľmi kvalitný variant plastových plotových prvkov na vás čaká v našom e-shope. Neváhajte a objednávajte, váš dom aj záhrada si zaslúžia pekné oplotenie.

Mohlo by vás tiež zaujímať:

Sandra Heierhoff




Ako postupovať pri reklamácii?

Nákup na e-shopoch dnes už nie je nič neobvyklé. Je to lacné, rýchle a pohodlné. Problém nastáva v prípade, že tovar, ktorý ste si objednali, nezodpovedá vašim predstavám alebo je poškodený. Potom je na čase ho reklamovať. Ako na to?

Žalúzie v plastových oknách? Pohodlie a ochrana

Kvalitné plastové okná sú prakticky bezúdržbová, esteticky príjemná a účinne bráni úniku energií. Doplnkom, na ktorý však pri robení plastových okien nesmieme zabudnúť, je aj kvalitné tieniaci produkt.

Hľadáte netradičnú originálnu tieniacu variantu pre vaše okná? Zvoľte plissé!

Plissé je vhodné ako pre klasické tak pre atypické okná, strešné okná i zimné záhrady.
Široká ponuka farieb, vzorov a potlačí zaisťuje využitie nielen v moderných budovách, ale aj v rodinných domoch

Ako vybrať markízu?

Keď sa tešíte na odpočinok na terase a miesto toho vás trápi ostré, pálivé slnečné lúče, určite vás napadne rovnaká otázka, ktorá napadla mňa. Kde vziať tieň? Čo tak vyskúšať markízu? Ale ako ju vybrať, aby splnila moje požiadavky? Aby poskytovala dostatok tieňu, ľahko sa udržovala, ale taktiež, aby látka pri menšom daždi ihneď nepresiakla a ja nemusela s deťmi utekať do domu?