zavrieť
môžete začať písať
výsledky hľadania tu

Nové plastové plotovky ECO

K ponuke produktov na našom e-shope patrí nielen tieniaca technika, ale aj ďalšie produkty pre váš dom. Napríklad prvky, ktorými územie vášho pozemku ohraničíte, plastové ploty, pri ktorých teraz rozširujeme ponuku o plastové plotové latky a k nim padnúce krytky.

Plotovka ECO

Plastové plotovky z odolného PVC v dvoch farebných prevedeniach. Jedná sa o kvalitný pevný profil, ktorý je vhodný pre stavbu nízkeho plota alebo ako dekoračný prvok. Plotovka ECO vykazuje vysokú odolnosť proti poveternostným podmienkam, dlhú životnosť a má farebnú stálosť. Montáž je veľmi jednoduchá a cena nízka. Montáž plotovky sa vykonáva uchytením na skrutku v prednej, alebo zo zadnej strany.

Plotovky ECO môžete zakúpiť ako kusové produkty s danou dĺžkou 80 cm alebo 120 cm. Šírka plotového profilu je 8 cm a hĺbka 1,5 cm. Ďalej môžete plotovky konfigurovať na mieru, kedy bude narezaná z profilu s dĺžkou 6 m. Farebné prevedenie plotovky je buď biele alebo v dekóre svetlé drevo. Komponentom k týmto plotovým profilom sú dva druhy krytiek - klasická rovná a veľmi dopytovaná oblá krytka.

Pre prehľadnú orientáciu vám nižšie v bodoch uvedieme najdôležitejšie špecifikácie:

  • Rozmer: šírka 8 cm, hĺbka 1,5 cm, dĺžka 80 cm alebo 120 cm
  • Možnosť rezania plotoviek na mieru z profilov s dĺžkou 6 metrov
  • Farebné prevedenie: Biela, Svetlé drevo
  • Krytka: Rovná, Oblá
  • Odolné PVC materiály
  • Vhodné ako nízke ploty alebo ako dekoračné prvky
  • Vysoká odolnosť
  • Jednoduchá montáž
  • Nízka cena

 

Lacnejší, ale stále veľmi kvalitný variant plastových plotových prvkov na vás čaká v našom e-shope. Neváhajte a objednávajte, váš dom aj záhrada si zaslúžia pekné oplotenie.

Mohlo by vás tiež zaujímať:

Sandra Heierhoff




Vertikálne žalúzie nahradia záclony aj predelia miestnosť, navyše sú nenáročné na údržbu

Dobre vyzerajú, ľahko sa udržujú, perfektne zatienia aj veľké presklené plochy a nahradia nemoderné záclony a závesy. Vertikálne žalúzie ste predtým mohli vídať výhradne v kanceláriách, dnes už majú svoje miesto aj v rodinných domoch alebo bytoch. Čítajte, v čom sú ich najväčšie výhody - a prečo by ste nad nimi pri kúpe nového tienenia rozhodne mali uvažovať.

 

 

Prečo ľudia objednávajú tieniacu techniku? 1. diel: Horizontálne žalúzie

Aké sú najčastejšie dôvody pre nákup tienenia? Prekvapivo to nie je slnečný svit, ale hlavne ochrana súkromia – nechceme aby náš nerušili okoloidúci za oknami, alebo susedia. Aké sú ďalšie dôvody? A aký typ tienenia si zákazníci najčastejšie nakupujú?

Aké sú spôsoby ovládania vonkajšieho tienenia?

Premýšľate, že si zaobstaráte nové vonkajšie tienenie, ale nie ste si istí, aké ovládanie je pre vás najvhodnejší? 

Tepelná stabilita budov - tieniaca technika (1. diel)

Pripravili sme pre vás sériu článkov, v ktorých sa pán Ing. arch. Petr Brandejský zameria na informácie ohľadom tepelnej stability budov. Dozviete sa rozdelenie štandardu budov, tipy pre zlepšenie tepelnej stability u novostavieb i starších domov a množstvo ďalšieho. Pusťme sa do toho.