zavrieť
môžete začať písať
výsledky hľadania tu

Nové plastové plotovky ECO

K ponuke produktov na našom e-shope patrí nielen tieniaca technika, ale aj ďalšie produkty pre váš dom. Napríklad prvky, ktorými územie vášho pozemku ohraničíte, plastové ploty, pri ktorých teraz rozširujeme ponuku o plastové plotové latky a k nim padnúce krytky.

Plotovka ECO

Plastové plotovky z odolného PVC v dvoch farebných prevedeniach. Jedná sa o kvalitný pevný profil, ktorý je vhodný pre stavbu nízkeho plota alebo ako dekoračný prvok. Plotovka ECO vykazuje vysokú odolnosť proti poveternostným podmienkam, dlhú životnosť a má farebnú stálosť. Montáž je veľmi jednoduchá a cena nízka. Montáž plotovky sa vykonáva uchytením na skrutku v prednej, alebo zo zadnej strany.

Plotovky ECO môžete zakúpiť ako kusové produkty s danou dĺžkou 80 cm alebo 120 cm. Šírka plotového profilu je 8 cm a hĺbka 1,5 cm. Ďalej môžete plotovky konfigurovať na mieru, kedy bude narezaná z profilu s dĺžkou 6 m. Farebné prevedenie plotovky je buď biele alebo v dekóre svetlé drevo. Komponentom k týmto plotovým profilom sú dva druhy krytiek - klasická rovná a veľmi dopytovaná oblá krytka.

Pre prehľadnú orientáciu vám nižšie v bodoch uvedieme najdôležitejšie špecifikácie:

  • Rozmer: šírka 8 cm, hĺbka 1,5 cm, dĺžka 80 cm alebo 120 cm
  • Možnosť rezania plotoviek na mieru z profilov s dĺžkou 6 metrov
  • Farebné prevedenie: Biela, Svetlé drevo
  • Krytka: Rovná, Oblá
  • Odolné PVC materiály
  • Vhodné ako nízke ploty alebo ako dekoračné prvky
  • Vysoká odolnosť
  • Jednoduchá montáž
  • Nízka cena

 

Lacnejší, ale stále veľmi kvalitný variant plastových plotových prvkov na vás čaká v našom e-shope. Neváhajte a objednávajte, váš dom aj záhrada si zaslúžia pekné oplotenie.

Mohlo by vás tiež zaujímať:

Sandra Heierhoff




Aký je rozdiel medzi lamelami klasik a celotieniacimi?

Premýšľate nad inštaláciou horizontálnych žalúzií, ale neviete, aký je rozdiel medzi klasickými a celotieniacimi? Tak sa na to poďme pozrieť.

 

 

Ako vybrať tieniacu techniku? 1. diel

Mnoho z nás pocíti s prvými jarnými lúčami slnka potrebu zaobstarať si tienenie. Nie vždy však býva výber dostatočne premyslený a my sme potom z fungovania tieniacej techniky skôr v rozpakoch. Poďme si povedať, ako postupovať, aby sme nespokojnosti predišli.

Prečo ľudia objednávajú tieniacu techniku? 2. diel Vonkajšie žalúzie

Veľké presklené plochy a francúzske okná sú v poslednej dobe populárny variant pri stavbe rodinných aj komerčných stavieb. S týmto trendom rastie taktiež dopyt po vhodnom zatienení týchto plôch, ktoré by zároveň zabránilo prehrievaniu interiéru v lete a úniku tepla v zimnom období. A práve tieto vlastnosti má vonkajšia tieniaca technika.

Ako opraviť sieťovinu u sietí proti hmyzu?

Máte doma okennú sieť alebo dvernú sieť proti hmyzu, ktorá je v dobrom stave , bez korózie, ale pretrhla alebo poškodila sa vám sieťovina? Nemusíte kupovať hneď novú sieť. S trochou šikovnosti zvládnete sieťovinu vymeniť sami. Poradíme vám ako na to.