zavrieť
môžete začať písať
výsledky hľadania tu

NOVINKA pre milovníkov látkových roliet! Prehliadnite si látkovú roletu Larra

Látkové rolety sú vďaka svojim funkčným vlastnostiam, ale aj krásnemu vzhľadu, stále populárnejšie. Z toho dôvodu teraz rozširujeme našu ponuku o látkovú roletu Larra, ktorá sa pyšní unikátnymi vlnitými tvarmi, ktoré rozžiaria váš interiér.

Látkové rolety sú obľúbené, zaisťujú pocit bezpečia, súkromia a dotvárajú príjemnú atmosféru interiéru. Pre priaznivcov látkového tienenia chystáme na našom e-shope novinku, látkovú roletu LARRA.

Roleta z dielne žiadaného designéra

Roleta Larra je výnimočná vďaka svojim zaobleným a vlnitým tvarom, ktoré sú inšpirované prírodou i trendmi v súčasnej architektúre. V kombinácií s vybranou látkou sa stane moderným a designovým prvkom vašej domácnosti alebo kancelárie. O krásny vzhľad rolety sa postaral český designér Miroslavo, ktorý má na konte niekoľko svetových ocenení za design.

Aké má roleta prednosti?

  • Vyrába sa v dvoch variantoch prevedení: Larra s montážnym profilom alebo Larra box semikazeta

 

 

  • Môžete si vybrať zo širokej škály farebných odtieňov látok vrátane látok deň-noc
  • Ovláda sa manuálne alebo motoricky
  • Montuje sa na stenu/strop pomocou držiakov s montážnym profilom alebo s krycím boxom
  • Môžete si vybrať farbu bočných konzol a komponentov (biela, satén, elox a grafit)

 

Útulný domov s roletou Larra

Roleta Larra je designovaná tak, aby svojimi zaoblenými tvarmi dodávala interiéru útulný a pohodový ráz. Stavte na tento elegantný, neprehliadnuteľný a plne účelný prvok i vo vašom byte.

Mohlo by vás tiež zaujímať:

Pavel Hrdlička




Krivý chod žalúzií alebo zlého naklápania lamiel? Poradíme, ako to vyriešiť

Pripravili sme pre vás ďalšie dva jednoduché postupy na opravu dvoch nejčastějších porúch interiérových žalúzií, krivého chodu a zlého naklápanie lamiel.Opravy nie sú zložité a nepotrebujete k nim žiadne špeciálne náradie. K oprave vám postačí vybavenie domácnosti.

Čistenie látkových roliet: Vaše rolety budú zase ako nové

Zaobstarali ste si domov látkovú roletu a tušíte, že je potrebné sa o ňu raz za čas postarať, aby vám dlhšie vydržala a stále vyzerala ako pri kúpe. Je to tak. Aj o látkovú roletu je potreba sa starať, aj keď vás upokojíme, nemusí to byť veľmi často a rozhodne to nie je nijako náročné.

Buďte pánmi dňa a noci - kúpte si duoroletu

Látkové duorolety sú nielen veľmi efektívne, ale tiež dokonale praktické. Vďaka duoreletám doslova ovládnete deň i noc.

Ako jednoducho ušetríte na žalúziách? Zamerajte a namontujte si ich sami

V cene okenného tienenia je okrem materiálu zahrnutá tiež doprava, zameranie okna alebo montáž. Ak teda chcete na tienení ušetriť, bežte do e-shopu, kúpte si iba samotnú žalúziu či roletu a o zameranie a montáž sa postarajte sami. Vystačíte si so základným náradím, s dostupnými návodmi to zvládnete aj bez predchádzajúcich skúseností a ušetríte vďaka tomu od niekoľkých desiatok až po stovky eur.