zavrieť
môžete začať písať
výsledky hľadania tu

NOVINKA pre milovníkov látkových roliet! Prehliadnite si látkovú roletu Larra

Látkové rolety sú vďaka svojim funkčným vlastnostiam, ale aj krásnemu vzhľadu, stále populárnejšie. Z toho dôvodu teraz rozširujeme našu ponuku o látkovú roletu Larra, ktorá sa pyšní unikátnymi vlnitými tvarmi, ktoré rozžiaria váš interiér.

Látkové rolety sú obľúbené, zaisťujú pocit bezpečia, súkromia a dotvárajú príjemnú atmosféru interiéru. Pre priaznivcov látkového tienenia chystáme na našom e-shope novinku, látkovú roletu LARRA.

Roleta z dielne žiadaného designéra

Roleta Larra je výnimočná vďaka svojim zaobleným a vlnitým tvarom, ktoré sú inšpirované prírodou i trendmi v súčasnej architektúre. V kombinácií s vybranou látkou sa stane moderným a designovým prvkom vašej domácnosti alebo kancelárie. O krásny vzhľad rolety sa postaral český designér Miroslavo, ktorý má na konte niekoľko svetových ocenení za design.

Aké má roleta prednosti?

  • Vyrába sa v dvoch variantoch prevedení: Larra s montážnym profilom alebo Larra box semikazeta

 

 

  • Môžete si vybrať zo širokej škály farebných odtieňov látok vrátane látok deň-noc
  • Ovláda sa manuálne alebo motoricky
  • Montuje sa na stenu/strop pomocou držiakov s montážnym profilom alebo s krycím boxom
  • Môžete si vybrať farbu bočných konzol a komponentov (biela, satén, elox a grafit)

 

Útulný domov s roletou Larra

Roleta Larra je designovaná tak, aby svojimi zaoblenými tvarmi dodávala interiéru útulný a pohodový ráz. Stavte na tento elegantný, neprehliadnuteľný a plne účelný prvok i vo vašom byte.

Mohlo by vás tiež zaujímať:

Pavel Hrdlička




Ako sa udržiavajú, čistia horizontálne žalúzie?

Každý určite vie, že ak chce mať žalúzie krásne, a funkčné, je potrebné sa o ne starať. Ako ich ale vyčistiť rýchlo a bez obáv s poškodenia lamiel? Máme pre vás pár tipov a rád ako na to.

Objednajte si pergolu ARTOSI a získajte k nej screenovú roletu zadarmo

Tak toto je úplná bomba. Spustili sme akciu k bioklimatickým pergolám. Predstavte si to pohodlie pod pergolou s naklápacími lamelami, ako sedíte v kresle, čítate si knihu a užívate si blaženú chvíľu... A predstavte si, že keď slnko zostúpi nižšie, stlačením jediného tlačidla stiahnete screenové rolety na bokoch pergoly a relaxujete ďalej... A teraz si predstavte, že za screenové rolety ušetríte, pretože každú druhú roletu ZADARMO - to je predsa super predstava.

 

 

Markíza alebo ako sa chrániť nielen na terase

Účel žalúzií je bezpochyby jasný, chráni interiér vášho domova pred dopadajúcimi slnečnými lúčmi, a tým nadmernému prehrievaniu vnútorných priestorov. 

Prečo si zakúpiť rolovaciu sieť proti hmyzu v zime?

Siete proti hmyzu sú skvelým pomocníkom do domácnosti od jari až do jesene. Premýšľate, že si ich zakúpite? Vybrať si môžete už teraz, nech si môžete užívať príchod jari bez starosti s otravným hmyzom.