zavrieť
môžete začať písať
výsledky hľadania tu

Nový variant prevedenia žalúzie Cetta – Flexi systém

Exteriérová tieniaca technika je vhodná pre vytvorenie optimálneho prostredia v interiéri z pohľadu svetla, tepla, úspory energie a je významnou súčasťou stavby. Vonkajšie žalúzie Cetta patria medzi obľúbený typ vonkajšieho tienenia. Ich lamely v tvare písmena „C“ sú ponúkané v niekoľkých variantoch. Na našom e-shope k žalúziám Cetta 80 a Cetta 65 pribudol nový variant a to Cetta 60 Flexi.

Nie vždy sa s montážou vonkajších žalúzií počíta už pri výstavbe budovy. Žalúzie sú montované dodatočne a ich nábal uberá zo svetlosti okna. Tiež sa môže stať, že pre nábal žalúzie nie je dostatok miesta nad oknom. A práve pre takéto prípady je vhodná vonkajšia žalúzia Cetta 60 FlexiLamely sú bez pozdĺžnych záhybov, vďaka čomu je zaistený nízky nábal vytiahnutej žalúzie.

 

Porovnanie nábalov  – ovládanie kľuka

   

 

         

Typ žalúzie / výška žalúzie v mm

1000

1500

2000

2500

3000

Cetta 60 Flexi - vedenie lanko

135

150

165

185

200

Cetta 65 - vedenie lišta

175

215

250

290

325

Cetta 80 - vedenie lišta

165

195

230

265

295

 

Žalúzia Cetta 60 Flexi je základnou vonkajšou žalúziou s odľahčenou lamelou o šírke 6 cm. Ovládať sa dá motoricky, alebo manuálne. Bočné vedenie je v ocelovom šedom lanku. Široká ponuka farebného prevedenia je zhodná s ponukou pre ostatné druhy vonkajších žalúzií. Žalúziu je tak možné ľahko zladiť, alebo naopak odlíšiť od farby okien a fasády.




Ako vyčistiť markízu

Potrebujete si zatieniť miesto na príjemné posedenie pri raňajkách či večeri, kedy vám slnko svieti priamo na verandu? Alebo chcete jednoducho zamedziť priamemu prieniku slnečných lúčov v priebehu dňa do miestnosti? K tomu je ideálnym riešením markíza. V tomto článku vám vysvetlím, ako sa veľmi jednoducho a šetrne o markízu starať, aby svoj účel mohla spĺňať čo najdlhšie.

Novinka v našej ponuke - sekcionálne garážové brány na mieru

Je tu chladnejšie počasie a s ním zazimovávanie rozostavaných domov, chát a chalúp. Často je s tým spojená aj potreba uzavretia do teraz otvorených garáží a vjazdov a premŕzanie miestností vďaka starým netesniacim bránam. Poďte to zavčas vyriešiť – máme na to liek.

 

 

Ako zamerať a namontovať sieť proti hmyzu?

Každý v lete rieši rovnaký problém - otravný hmyz. Ako to urobiť, aby ste si večer mohli v pokoji rozsvietiť a nebáť sa, že vám všetok hmyz nalieta do domu? Jednoduchým riešením sú siete proti hmyzu.

Čím zatieniť strešné okná? Vyskúšajte plissé

Nové mezonetové byty a rodinné domy sú stavané s veľkým množstvom strešných okien v podkrovných miestnostiach a i tieto okná si zaslúžia svoj elegantný tieniaci doplnok. Túžite po modernom a dynamickom tieniacom prvku do strešných okien a klasické látkové rolety či žalúzie sa vám zdajú okukané? Vyskúšajte žalúzie plissé.