zavrieť
môžete začať písať
výsledky hľadania tu

Nový variant prevedenia žalúzie Cetta – Flexi systém

Exteriérová tieniaca technika je vhodná pre vytvorenie optimálneho prostredia v interiéri z pohľadu svetla, tepla, úspory energie a je významnou súčasťou stavby. Vonkajšie žalúzie Cetta patria medzi obľúbený typ vonkajšieho tienenia. Ich lamely v tvare písmena „C“ sú ponúkané v niekoľkých variantoch. Na našom e-shope k žalúziám Cetta 80 a Cetta 65 pribudol nový variant a to Cetta 60 Flexi.

Nie vždy sa s montážou vonkajších žalúzií počíta už pri výstavbe budovy. Žalúzie sú montované dodatočne a ich nábal uberá zo svetlosti okna. Tiež sa môže stať, že pre nábal žalúzie nie je dostatok miesta nad oknom. A práve pre takéto prípady je vhodná vonkajšia žalúzia Cetta 60 FlexiLamely sú bez pozdĺžnych záhybov, vďaka čomu je zaistený nízky nábal vytiahnutej žalúzie.

 

Porovnanie nábalov  – ovládanie kľuka

   

 

         

Typ žalúzie / výška žalúzie v mm

1000

1500

2000

2500

3000

Cetta 60 Flexi - vedenie lanko

135

150

165

185

200

Cetta 65 - vedenie lišta

175

215

250

290

325

Cetta 80 - vedenie lišta

165

195

230

265

295

 

Žalúzia Cetta 60 Flexi je základnou vonkajšou žalúziou s odľahčenou lamelou o šírke 6 cm. Ovládať sa dá motoricky, alebo manuálne. Bočné vedenie je v ocelovom šedom lanku. Široká ponuka farebného prevedenia je zhodná s ponukou pre ostatné druhy vonkajších žalúzií. Žalúziu je tak možné ľahko zladiť, alebo naopak odlíšiť od farby okien a fasády.




5 tipov, ako zariadiť detskú izbu

Pripravujete sa na rekonštrukciu existujúcej detskej izby, alebo sa sťahujete a premýšľate, ako najlepšie využiť nový priestor pre deti? Poradíme vám, na čo si dať pozor a ako miestnosť vybaviť, nech je izbička rajom pre vaše malé či odrastenejšie ratolesti.

Nový variant prevedenia žalúzie Cetta – Flexi systém

Vonkajšie žalúzie Cetta patria medzi obľúbený typ vonkajšieho tienenia. Ich lamely v tvare písmena „C“ sú ponúkané v niekoľkých variantoch. Na našom e-shope k žalúziám Cetta 80 a Cetta 65 pribudol nový variant a to Cetta 60 Flexi.

Náhradné diely – vymeňte si opotrebované či stratené

Nami dodávané produkty sú kvalitné a majú naozaj dlhú životnosť. Nie je potrebné sa o ne nijak zvlášť starať. Postačí len pravidelná jednoduchá údržba a nepríjemnosti s opravou sa vám budú vyhýbať. Môže sa však stať, že sa nejaká súčiastka opotrebuje či zakotúľa.

Japonské posuvné steny

Japonské posuvné steny predstavujú nielen originálny prvok, ktorý dodá interiéru elegantný atmosféru, ale tiež majú všestranné využitie. Môžete ich použiť namiesto záclon do väčších okien, ale tiež je premeniť vo stenu pre zakrytie skríň.