zavrieť
môžete začať písať
výsledky hľadania tu

Nový variant prevedenia žalúzie Cetta – Flexi systém

Exteriérová tieniaca technika je vhodná pre vytvorenie optimálneho prostredia v interiéri z pohľadu svetla, tepla, úspory energie a je významnou súčasťou stavby. Vonkajšie žalúzie Cetta patria medzi obľúbený typ vonkajšieho tienenia. Ich lamely v tvare písmena „C“ sú ponúkané v niekoľkých variantoch. Na našom e-shope k žalúziám Cetta 80 a Cetta 65 pribudol nový variant a to Cetta 60 Flexi.

Nie vždy sa s montážou vonkajších žalúzií počíta už pri výstavbe budovy. Žalúzie sú montované dodatočne a ich nábal uberá zo svetlosti okna. Tiež sa môže stať, že pre nábal žalúzie nie je dostatok miesta nad oknom. A práve pre takéto prípady je vhodná vonkajšia žalúzia Cetta 60 FlexiLamely sú bez pozdĺžnych záhybov, vďaka čomu je zaistený nízky nábal vytiahnutej žalúzie.

 

Porovnanie nábalov  – ovládanie kľuka

   

 

         

Typ žalúzie / výška žalúzie v mm

1000

1500

2000

2500

3000

Cetta 60 Flexi - vedenie lanko

135

150

165

185

200

Cetta 65 - vedenie lišta

175

215

250

290

325

Cetta 80 - vedenie lišta

165

195

230

265

295

 

Žalúzia Cetta 60 Flexi je základnou vonkajšou žalúziou s odľahčenou lamelou o šírke 6 cm. Ovládať sa dá motoricky, alebo manuálne. Bočné vedenie je v ocelovom šedom lanku. Široká ponuka farebného prevedenia je zhodná s ponukou pre ostatné druhy vonkajších žalúzií. Žalúziu je tak možné ľahko zladiť, alebo naopak odlíšiť od farby okien a fasády.




Siete proti hmyzu

Siete proti hmyzu sú jedným z dvoch spôsobov ako zabrániť vniknutiu hmyzu do domu. Druhým spôsobom je použitie chemických repelentov. Poďme si o sieťach proti hmyzu niečo povedať.

Purenitové boxy - najideálnejší variant pre podomietkové prevedenie vonkajších žalúzií

Najideálnejšou možnosťou pre podomietkové prevedenie vonkajších žalúzií je montáž do podomietkových purenitových boxov. Vďaka použitému materiálu purenitu a PIR izolácie sú vhodným riešením aj pre pasívne domy.

Horizontálne žalúzie alebo látkové rolety?

Je to veľmi často preberaná téma. Ak zvažujete vnútorné zatienenie okien, toto sú dva najčastejšie volené varianty. Aké sú ich výhody?

 

 

Prečo si zakúpiť rolovaciu sieť proti hmyzu v zime?

Siete proti hmyzu sú skvelým pomocníkom do domácnosti od jari až do jesene. Premýšľate, že si ich zakúpite? Vybrať si môžete už teraz, nech si môžete užívať príchod jari bez starosti s otravným hmyzom.