zavrieť
môžete začať písať
výsledky hľadania tu

Objednajte si pergolu ARTOSI a získajte k nej screenovú roletu zadarmo

Tak toto je úplná bomba. Spustili sme akciu k bioklimatickým pergolám. Predstavte si to pohodlie pod pergolou s naklápacími lamelami, ako sedíte v kresle, čítate si knihu a užívate si blaženú chvíľu... A predstavte si, že keď slnko zostúpi nižšie, stlačením jediného tlačidla stiahnete screenové rolety na bokoch pergoly a relaxujete ďalej... A teraz si predstavte, že za screenové rolety ušetríte, pretože od nás dostanete jednu roletu ZADARMO - to je predsa super predstava.

Akcia je jednoduchá a ušetrí vám nemalú sumu. Pokiaľ objednávate hliníkovú pergolu ARTOSI, iste ste zvážili aj možnosť dokúpenia screenových roliet, ktoré vás dokážu chrániť pred nízkym slniečkom, rovnako ako pred pofukujúcim vánkom, pohľadmi susedov, miernym dažďom a prípadne vo večerných hodinách aj pred hmyzom. Teraz môžete mať jednu z týchto roliet zadarmo k pergole pri kúpe 2 a viac kusov.

Objednajte 2 a viac roliet a jednu roletu máte od nás zadarmo

Pustite sa hneď do konfigurácie vašej pergoly a ušetrite. 

 

ZAČAŤ KONFIGUROVAŤ PERGOLU


Petra Šenková




Ako pripevniť žalúzie?

Horizontálne vnútorné žalúzie sú obľúbenou stálicou a nie je divu, že je to najbežnejšie objednávaný  tieniaci  produkt. Má jednoduchý dizajn, ktorý nenarúša žiadny štýl interiéru, dobre tieni a ľahko sa inštaluje.

Vonkajšie tienenie šetrí náklady na klimatizáciu, ročne usporí aj niekoľko stoviek

Klimatizácia patrí medzi najväčších žrútov elektrickej energie v domácnostiach. Úspornejšie modely za hodinu prevádzky spotrebujú približne jeden kW, menej úsporné aj 1,5 kW. Pri priemernej cene elektriny cca 0,20 eur za kWh to znamená, že klimatizácia, ktorú máte pustenú od 8:00 do 22:00, vás na elektrine stojí denne okolo 2,50 eur a viac. Ušetriť za prevádzku pritom môžete, keď si zaobstaráte vonkajšie žalúzie alebo rolety. Ako je to možné?

Hľadáte netradičnú originálnu tieniacu variantu pre vaše okná? Zvoľte plissé!

Plissé je vhodné ako pre klasické tak pre atypické okná, strešné okná i zimné záhrady.
Široká ponuka farieb, vzorov a potlačí zaisťuje využitie nielen v moderných budovách, ale aj v rodinných domoch

Ako vybrať tieniacu techniku? 1. diel

Mnoho z nás pocíti s prvými jarnými lúčami slnka potrebu zaobstarať si tienenie. Nie vždy však býva výber dostatočne premyslený a my sme potom z fungovania tieniacej techniky skôr v rozpakoch. Poďme si povedať, ako postupovať, aby sme nespokojnosti predišli.