zavrieť
môžete začať písať
výsledky hľadania tu

Objednajte si pergolu ARTOSI a získajte k nej screenovú roletu zadarmo

Tak toto je úplná bomba. Spustili sme akciu k bioklimatickým pergolám. Predstavte si to pohodlie pod pergolou s naklápacími lamelami, ako sedíte v kresle, čítate si knihu a užívate si blaženú chvíľu... A predstavte si, že keď slnko zostúpi nižšie, stlačením jediného tlačidla stiahnete screenové rolety na bokoch pergoly a relaxujete ďalej... A teraz si predstavte, že za screenové rolety ušetríte, pretože od nás dostanete jednu roletu ZADARMO - to je predsa super predstava.

Akcia je jednoduchá a ušetrí vám nemalú sumu. Pokiaľ objednávate hliníkovú pergolu ARTOSI, iste ste zvážili aj možnosť dokúpenia screenových roliet, ktoré vás dokážu chrániť pred nízkym slniečkom, rovnako ako pred pofukujúcim vánkom, pohľadmi susedov, miernym dažďom a prípadne vo večerných hodinách aj pred hmyzom. Teraz môžete mať jednu z týchto roliet zadarmo k pergole pri kúpe 2 a viac kusov.

Objednajte 2 a viac roliet a jednu roletu máte od nás zadarmo

Pustite sa hneď do konfigurácie vašej pergoly a ušetrite. 

 

ZAČAŤ KONFIGUROVAŤ PERGOLU


Petra Šenková




Sú predokenné rolety bezpečnostým prvkom?

Predokenné rolety sú klasický doplnok okien s veľa praktickými vlastnosťami.

Prečo ľudia objednávajú tieniacu techniku? 2. diel Vonkajšie žalúzie

Veľké presklené plochy a francúzske okná sú v poslednej dobe populárny variant pri stavbe rodinných aj komerčných stavieb. S týmto trendom rastie taktiež dopyt po vhodnom zatienení týchto plôch, ktoré by zároveň zabránilo prehrievaniu interiéru v lete a úniku tepla v zimnom období. A práve tieto vlastnosti má vonkajšia tieniaca technika.

Ako vybrať žalúzie?

Keď padne slovo žalúzie, každý si väčšinou vybaví tienenie na okne. Keď ale príde na vec a je potrebné sa rozhodnúť, aké žalúzie zaobstarať domov, nie je výber už taký jasný. Preto sme pre vás pripravili článok, v ktorom popíšeme 3 základné druhy žalúzií.

Aký druh tienenia je najvhodnejší do detskej izby?

Pri zariaďovaní detskej izby sa sústredíme najmä na farbu stien a nábytku a často zabúdame na kvalitné tienenie. A to je chyba, pretože možnosť regulácie svetla je pre denné aktivity i kvalitný spánok dieťaťa nevyhnutná. Na výber máme z niekoľkých druhov záclon, roliet alebo žalúzií. Ako vybrať tie správne?