zavrieť
môžete začať písať
výsledky hľadania tu

Objednajte si pergolu ARTOSI a získajte k nej screenovú roletu zadarmo

Tak toto je úplná bomba. Spustili sme akciu k bioklimatickým pergolám. Predstavte si to pohodlie pod pergolou s naklápacími lamelami, ako sedíte v kresle, čítate si knihu a užívate si blaženú chvíľu... A predstavte si, že keď slnko zostúpi nižšie, stlačením jediného tlačidla stiahnete screenové rolety na bokoch pergoly a relaxujete ďalej... A teraz si predstavte, že za screenové rolety ušetríte, pretože od nás dostanete jednu roletu ZADARMO - to je predsa super predstava.

Akcia je jednoduchá a ušetrí vám nemalú sumu. Pokiaľ objednávate hliníkovú pergolu ARTOSI, iste ste zvážili aj možnosť dokúpenia screenových roliet, ktoré vás dokážu chrániť pred nízkym slniečkom, rovnako ako pred pofukujúcim vánkom, pohľadmi susedov, miernym dažďom a prípadne vo večerných hodinách aj pred hmyzom. Teraz môžete mať jednu z týchto roliet zadarmo k pergole pri kúpe 2 a viac kusov.

Objednajte 2 a viac roliet a jednu roletu máte od nás zadarmo

Pustite sa hneď do konfigurácie vašej pergoly a ušetrite. 

 

ZAČAŤ KONFIGUROVAŤ PERGOLU


Petra Šenková




Ako jednoducho ušetríte na žalúziách? Zamerajte a namontujte si ich sami

V cene okenného tienenia je okrem materiálu zahrnutá tiež doprava, zameranie okna alebo montáž. Ak teda chcete na tienení ušetriť, bežte do e-shopu, kúpte si iba samotnú žalúziu či roletu a o zameranie a montáž sa postarajte sami. Vystačíte si so základným náradím, s dostupnými návodmi to zvládnete aj bez predchádzajúcich skúseností a ušetríte vďaka tomu od niekoľkých desiatok až po stovky eur.

 

 

Nevyhadzujte peniaze za prekurovanie - kúpte si vonkajšie rolety!

Je tu už chladné zimné obdobie, ktoré nás núti tráviť viac a viac času vnútri našich domov a bytov. Múry ľahšie chladnú, začíname viac kúriť. Ako ušetriť za kúrenie a užiť si teplo domova aj v ukrutnej zime? 

Jak dostáť prírodu do interiéru? Vsaďte na drevené žalúzie

Pri výbere žalúzií do interiéru musíte myslieť nie len na farbu a vzor, ale taktiež na celkovú atmosféru, ktorú chcete pomocou tienenia vytvoriť. Trefou do čierneho sú drevené žalúzie, ktoré spoľahlivo privedú prírodu do vášho interiéru a dodajú mu príjemnú, domácu atmosféru.

Sú predokenné rolety bezpečnostým prvkom?

Predokenné rolety sú klasický doplnok okien s veľa praktickými vlastnosťami.