zavrieť
môžete začať písať
výsledky hľadania tu

Objednajte si pergolu ARTOSI a získajte k nej screenovú roletu zadarmo

Tak toto je úplná bomba. Spustili sme akciu k bioklimatickým pergolám. Predstavte si to pohodlie pod pergolou s naklápacími lamelami, ako sedíte v kresle, čítate si knihu a užívate si blaženú chvíľu... A predstavte si, že keď slnko zostúpi nižšie, stlačením jediného tlačidla stiahnete screenové rolety na bokoch pergoly a relaxujete ďalej... A teraz si predstavte, že za screenové rolety ušetríte, pretože od nás dostanete jednu roletu ZADARMO - to je predsa super predstava.

Akcia je jednoduchá a ušetrí vám nemalú sumu. Pokiaľ objednávate hliníkovú pergolu ARTOSI, iste ste zvážili aj možnosť dokúpenia screenových roliet, ktoré vás dokážu chrániť pred nízkym slniečkom, rovnako ako pred pofukujúcim vánkom, pohľadmi susedov, miernym dažďom a prípadne vo večerných hodinách aj pred hmyzom. Teraz môžete mať jednu z týchto roliet zadarmo k pergole pri kúpe 2 a viac kusov.

Objednajte 2 a viac roliet a jednu roletu máte od nás zadarmo

Pustite sa hneď do konfigurácie vašej pergoly a ušetrite. 

 

ZAČAŤ KONFIGUROVAŤ PERGOLU


Petra Šenková




Drevené žalúzie alebo hliníkové žalúzie v imitácii dreva?

Páčia sa Vám krásne drevené žalúzie? V tomto článku Vám chceme poradiť v prípade, že hľadáte drevené tienenie. Máte v podstate 2 možnosti. 

Bioklimatická pergola - novinka pre vašu záhradu

Trávite veľa času na záhrade alebo na terase? Sedávate radi so svojou rodinou alebo s priateľmi vonku, ale nebaví vás, keď vám plány kazí počasie? Potom je pre vás bioklimatická pergola ideálnym riešením. Aké sú jej prednosti?

Prekvapte návštevu originálnym nápadom!

Viete, že žalúzie vedia oveľa  viac než len znemožnenie prieniku svetla do miestnosti a ukrytie života v dome pred zvedavými pohľadmi z vonku?

Screenové rolety - zatienenie na balkón i pergolu

Radi odpočívate vonku na čerstvom vzduchu a tým najlepším miestom pre tento odpočinok je pre vás balkón alebo napríklad záhradná pergola? Potom tu pre vás máme skvelý tip na zatienenie a prípadne i odclonenie od vetra - screenové rolety.