zavrieť
môžete začať písať
výsledky hľadania tu

Objednajte si pergolu ARTOSI a získajte k nej screenovú roletu zadarmo

Tak toto je úplná bomba. Spustili sme akciu k bioklimatickým pergolám. Predstavte si to pohodlie pod pergolou s naklápacími lamelami, ako sedíte v kresle, čítate si knihu a užívate si blaženú chvíľu... A predstavte si, že keď slnko zostúpi nižšie, stlačením jediného tlačidla stiahnete screenové rolety na bokoch pergoly a relaxujete ďalej... A teraz si predstavte, že za screenové rolety ušetríte, pretože od nás dostanete jednu roletu ZADARMO - to je predsa super predstava.

Akcia je jednoduchá a ušetrí vám nemalú sumu. Pokiaľ objednávate hliníkovú pergolu ARTOSI, iste ste zvážili aj možnosť dokúpenia screenových roliet, ktoré vás dokážu chrániť pred nízkym slniečkom, rovnako ako pred pofukujúcim vánkom, pohľadmi susedov, miernym dažďom a prípadne vo večerných hodinách aj pred hmyzom. Teraz môžete mať jednu z týchto roliet zadarmo k pergole pri kúpe 2 a viac kusov.

Objednajte 2 a viac roliet a jednu roletu máte od nás zadarmo

Pustite sa hneď do konfigurácie vašej pergoly a ušetrite. 

 

ZAČAŤ KONFIGUROVAŤ PERGOLU


Petra Šenková




Je potreba siete proti hmyzu na zimu upratovať?

Žiadne z našich sietí proti hmyzu nie je treba na zimu upratovať. Sú vyvinuté z hliníkových zliatin prispôsobených na vonkajšie prostredie ...

Dverná sieť – praktické a elegantné riešenie

Premýšľate, ako sa najlepšie ochrániť pre náletmi otravného hmyzu? Váš dom môžete vybaviť sieťami do okien a dverí, ktoré vás problémov jednoducho zbavia. A nemusíte sa báť, siete nemusia byť len nevzhľadné a nepraktické, v našej ponuke nájdete produkty z kvalitných materiálov, v rôzne farebných prevedeniach, ktoré váš domov naopak skrášlia!

Aké sú spôsoby ovládania vonkajšieho tienenia?

Premýšľate, že si zaobstaráte nové vonkajšie tienenie, ale nie ste si istí, aké ovládanie je pre vás najvhodnejší? 

Ako zamerať a namontovať sieť proti hmyzu?

Každý v lete rieši rovnaký problém - otravný hmyz. Ako to urobiť, aby ste si večer mohli v pokoji rozsvietiť a nebáť sa, že vám všetok hmyz nalieta do domu? Jednoduchým riešením sú siete proti hmyzu.