zavrieť
môžete začať písať
výsledky hľadania tu

Objednajte si pergolu teraz a majte ju na jar medzi prvými a ešte za tohtoročnú cenu

Chystáte sa na kúpu hliníkovej pergoly pre vaše vonkajšie posedenie? Nepremeškajte našu aktuálnu akciu. Vďaka nej si zaistíte tohtoročnú cenu a ešte budete mať pergolu budúci roku medzi prvými.

V čom akcia spočíva?

Vďaka aktuálnej situácii a nevyspytateľným podmienkam pre fungovanie celého obchodu a služieb sa dá v budúcom roku predpokladať zdraženie všetkých produktov, s najväčšou pravdepodobnosťou zdraženie neminie ani tieniacu techniku. Objednaním bioklimatickej pergoly ešte v tomto roku a zaplatením iba 10 % z ceny si zaistíte jednak tohtoročnú cenu a zároveň budete v poradovníku vo výrobe na jar medzi prvými. Keď sa začne s objednávaním pergol až po začiatku roka, stíhame pergoly väčšinou až v apríli a máji. Vďaka tejto akcii sa môžete vyhnúť čakaniu a mať svoju pergolu hotovú už výrazne skôr.

Ako akciu využiť a ako prebehne?

  1. Objednajte si hliníkovú pergolu Artosi z našej ponuky. Pergolu môžete vymerať a objednať už teraz s presnými rozmermi, alebo môžete udať približné plánované rozmery, ak budete miesto pre pergolu ešte len pripravovať a pred zadaním pergoly do výroby v novom roku rozmery upresniť.
  2. Zaplatíte 10 % z celkovej ceny bioklimatickej pergoly a tým si zafixujete tohtoročnú cenu.
  3. Začiatkom roka 2021, akonáhle prejde zima, Vás budeme kontaktovať, poprosíme o doplatenie 40 % z ceny pergoly (dohromady už bude teda zaplatená záloha 50 %) a potom zadáme pergolu prednostne do výroby.
  4. Po dokončení výroby sa s vami dohodneme na termíne dodania. Doplatenie zvyšných 50 % ceny sa uskutoční po odovzdaní pergoly.

OBJEDNAŤ PERGOLU ARTOSI

V prípade akýchkoľvek otázok som vám k dispozícii na našej infolinke. Rád vám všetko odpoviem a pomôžem so správnym výberom.

Karel Král - obchodno technický referent


Petra Šenková




Vystavovali sme na Stavotechu v Olomouci - Stálo to za to

Minulý týždeň sme si vyskúšali niečo úplne nové - vystavovali sme na stavebnom veľtrhu Stavotech v Olomouci, ktorý prebehol od 5. do 7 novembra 2015.

Správna údržba vonkajšieho tienenia?

Leto je už v diaľke, ale vonkajšie teploty sú stále priaznivé. Tak prečo ich nevyužiť na údržbu vašej tieňiacej techniky? Potom, ako nám celé leto krásne tienili, zaslúžia si, aby sa umyli od prachu, peľu a znečistenia hmyzom. Prečítajte si naše pokyny na údržbu  jednotlivých typov tienenia.

Kúpiť si žalúzie na internete alebo objednať montážnu firmu?

Trend on-line nakupovania zasiahol už aj oblasť predaja žalúzií. 

Ako sa udržiavajú, čistia horizontálne žalúzie?

Každý určite vie, že ak chce mať žalúzie krásne, a funkčné, je potrebné sa o ne starať. Ako ich ale vyčistiť rýchlo a bez obáv s poškodenia lamiel? Máme pre vás pár tipov a rád ako na to.