zavrieť
môžete začať písať
výsledky hľadania tu

Objednajte si pergolu teraz a majte ju na jar medzi prvými a ešte za tohtoročnú cenu

Chystáte sa na kúpu hliníkovej pergoly pre vaše vonkajšie posedenie? Nepremeškajte našu aktuálnu akciu. Vďaka nej si zaistíte tohtoročnú cenu a ešte budete mať pergolu budúci roku medzi prvými.

V čom akcia spočíva?

Vďaka aktuálnej situácii a nevyspytateľným podmienkam pre fungovanie celého obchodu a služieb sa dá v budúcom roku predpokladať zdraženie všetkých produktov, s najväčšou pravdepodobnosťou zdraženie neminie ani tieniacu techniku. Objednaním bioklimatickej pergoly ešte v tomto roku a zaplatením iba 10 % z ceny si zaistíte jednak tohtoročnú cenu a zároveň budete v poradovníku vo výrobe na jar medzi prvými. Keď sa začne s objednávaním pergol až po začiatku roka, stíhame pergoly väčšinou až v apríli a máji. Vďaka tejto akcii sa môžete vyhnúť čakaniu a mať svoju pergolu hotovú už výrazne skôr.

Ako akciu využiť a ako prebehne?

  1. Objednajte si hliníkovú pergolu Artosi z našej ponuky. Pergolu môžete vymerať a objednať už teraz s presnými rozmermi, alebo môžete udať približné plánované rozmery, ak budete miesto pre pergolu ešte len pripravovať a pred zadaním pergoly do výroby v novom roku rozmery upresniť.
  2. Zaplatíte 10 % z celkovej ceny bioklimatickej pergoly a tým si zafixujete tohtoročnú cenu.
  3. Začiatkom roka 2021, akonáhle prejde zima, Vás budeme kontaktovať, poprosíme o doplatenie 40 % z ceny pergoly (dohromady už bude teda zaplatená záloha 50 %) a potom zadáme pergolu prednostne do výroby.
  4. Po dokončení výroby sa s vami dohodneme na termíne dodania. Doplatenie zvyšných 50 % ceny sa uskutoční po odovzdaní pergoly.

OBJEDNAŤ PERGOLU ARTOSI

V prípade akýchkoľvek otázok som vám k dispozícii na našej infolinke. Rád vám všetko odpoviem a pomôžem so správnym výberom.

Karel Král - obchodno technický referent


Petra Šenková




Ako pripevniť žalúzie?

Horizontálne vnútorné žalúzie sú obľúbenou stálicou a nie je divu, že je to najbežnejšie objednávaný  tieniaci  produkt. Má jednoduchý dizajn, ktorý nenarúša žiadny štýl interiéru, dobre tieni a ľahko sa inštaluje.

Tienenie pre moderný dom, to sú screenové rolety

Energetická úspora je vďaka technológiám stále výraznejšia a nie je preto divu, že pasívne domy sú veľmi populárne. Fungujú na princípe systému vytápania, riadeného vetrania a využívania pasívneho zdroju tepla pomocou rekuperačnej jednotky. A ani tu nesmie chýbať účinné tienenie, ktorá zaistí ochladenie interiéru v teplých letných mesiacoch. Aké vybrať?

Ako opraviť horizontálne žalúzie

Riešite nejakú poruchu horizontálnej žalúzie a neviete si s ňou rady? Mrknite na najčastejšie poškodenia a prehľadné návody na ich odstránenie.

Japonské posuvné steny

Japonské posuvné steny predstavujú nielen originálny prvok, ktorý dodá interiéru elegantný atmosféru, ale tiež majú všestranné využitie. Môžete ich použiť namiesto záclon do väčších okien, ale tiež je premeniť vo stenu pre zakrytie skríň.