zavrieť
môžete začať písať
výsledky hľadania tu

Objednajte si pergolu teraz a majte ju na jar medzi prvými a ešte za tohtoročnú cenu

Chystáte sa na kúpu hliníkovej pergoly pre vaše vonkajšie posedenie? Nepremeškajte našu aktuálnu akciu. Vďaka nej si zaistíte tohtoročnú cenu a ešte budete mať pergolu budúci roku medzi prvými.

V čom akcia spočíva?

Vďaka aktuálnej situácii a nevyspytateľným podmienkam pre fungovanie celého obchodu a služieb sa dá v budúcom roku predpokladať zdraženie všetkých produktov, s najväčšou pravdepodobnosťou zdraženie neminie ani tieniacu techniku. Objednaním bioklimatickej pergoly ešte v tomto roku a zaplatením iba 10 % z ceny si zaistíte jednak tohtoročnú cenu a zároveň budete v poradovníku vo výrobe na jar medzi prvými. Keď sa začne s objednávaním pergol až po začiatku roka, stíhame pergoly väčšinou až v apríli a máji. Vďaka tejto akcii sa môžete vyhnúť čakaniu a mať svoju pergolu hotovú už výrazne skôr.

Ako akciu využiť a ako prebehne?

  1. Objednajte si hliníkovú pergolu Artosi z našej ponuky. Pergolu môžete vymerať a objednať už teraz s presnými rozmermi, alebo môžete udať približné plánované rozmery, ak budete miesto pre pergolu ešte len pripravovať a pred zadaním pergoly do výroby v novom roku rozmery upresniť.
  2. Zaplatíte 10 % z celkovej ceny bioklimatickej pergoly a tým si zafixujete tohtoročnú cenu.
  3. Začiatkom roka 2021, akonáhle prejde zima, Vás budeme kontaktovať, poprosíme o doplatenie 40 % z ceny pergoly (dohromady už bude teda zaplatená záloha 50 %) a potom zadáme pergolu prednostne do výroby.
  4. Po dokončení výroby sa s vami dohodneme na termíne dodania. Doplatenie zvyšných 50 % ceny sa uskutoční po odovzdaní pergoly.

OBJEDNAŤ PERGOLU ARTOSI

V prípade akýchkoľvek otázok som vám k dispozícii na našej infolinke. Rád vám všetko odpoviem a pomôžem so správnym výberom.

Karel Král - obchodno technický referent


Petra Šenková




Ako sa čistí moderná, látková tieniaca technika?

Vysávanie, utieranie prachu, čistenie, leštenie, sú činnosti, ktoré sa všeobecne netešia prílišnej popularite, avšak sú nevyhnutnou súčasťou bežného života. 

NOVINKA pre milovníkov látkových roliet! Prehliadnite si látkovú roletu Larra

Látkové rolety sú vďaka svojim funkčným vlastnostiam, ale aj krásnemu vzhľadu, stále populárnejšie. Z toho dôvodu teraz rozširujeme našu ponuku o látkovú roletu Larra, ktorá sa pyšní unikátnymi vlnitými tvarmi, ktoré rozžiaria váš interiér.

Ako som nakupovala látkové rolety cez e-shop

Aj žena dokáže do svojho domova sama vybrať, vymerať, nakúpiť a namontovať látkové rolety, tak aby nielen ladili k interiéru, ale taktiež perfektne tienili. Neveríte? Podívajte sa na náš článok, dokážeme vám, že to nie je nič neobvyklého ani ťažkého.

Žalúzie v plastových oknách? Pohodlie a ochrana

Kvalitné plastové okná sú prakticky bezúdržbová, esteticky príjemná a účinne bráni úniku energií. Doplnkom, na ktorý však pri robení plastových okien nesmieme zabudnúť, je aj kvalitné tieniaci produkt.