zavrieť
môžete začať písať
výsledky hľadania tu

Originálne tienenie okien - to sú látkové rolety deň a noc

V posledných rokoch oživili ponuku klasických látkových roliet aj výnimočné rolety s názvom deň a noc, zebra alebo v skratke duorolety. V čom sa líšia od bežných roliet?

Látkové rolety deň a noc sú stále obľúbenejším typom tienenia. A niet sa čomu diviť. Spájajú v sebe výhody elegantných látkových roliet a praktických interiérových žalúzií. Vďaka použitej látke sú originálnym dekoratívnym prvkom, ktorý dokonale zútulní interiér a dodá mu nádych elegancie. Vďaka širokej ponuke farieb látok ich môžete bez problémov zladiť s vybavením domácnosti.

Oproti klasickým látkovým roletám naviac ponúkajú možnosť regulácie priepustnosti svetla dopadajúceho do interiéru. To umožňuje látka, na ktorej sa striedajú priehľadné a zatemňujúce pruhy. Vďaka plynulému posúvaniu pruhov v jednotlivých vrstvách si môžete regulovať priepustnosť svetla podľa aktuálnej potreby.

Látkové rolety deň a noc

Ako vyčistiť rolety?

Výhodou roliet deň a noc je veľmi jednoduchá údržba. Drobné nečistoty a prach stačí odstrániť z textílie opatrným vysatím za použitia nízkeho výkonu vysávača alebo jemnou handričkou navlhčenou v mydlovej vode.


Pavel Hrdlička




Aká je najjednoduchšia a najlacnejšia varianta plastového plotu?

Súkromie, pocit bezpečia, ale i okrasný prvok - všetky tieto funkcie môže spĺňať vhodne zvolený plot. Premýšľate aký typ vybrať? Potom nezabudnite tiež na ďalšie dôležité vlastnosti, ako je napríklad jeho odolnosť a nenáročnosť údržby.

Nakúpte si žalúzie a rolety na mieru z bezpečia domova

Málokto sa v tomto období cítí komfortne v prítomnosti cudzích osôb. Neradi chodíte nakupovať, vyhýbate sa kontaktu, snažíte sa chrániť zdravie naše a našich najbližších. Vďaka e-shopu Labona.sk nemusíte čakať na ukončenie karantény, môžete i v tejto situácii nakúpiť potrebné tienenie z bezpečia domova.

Plastové palubovky sú záležitosťou modernej doby

Plastové palubovky sú modernou alternatívou k palubovkám dreveným. Vzhľadovo sa im spoľahlivo vyrovnajú a naviac majú skvelé vlastnosti, ako je dlhá životnosť a vysoká odolnosť voči UV žiareniu a plesniam, vďaka ktorým sa stávajú stále obľúbenejším variantom obkladu. 

Purenitové boxy - najideálnejší variant pre podomietkové prevedenie vonkajších žalúzií

Najideálnejšou možnosťou pre podomietkové prevedenie vonkajších žalúzií je montáž do podomietkových purenitových boxov. Vďaka použitému materiálu purenitu a PIR izolácie sú vhodným riešením aj pre pasívne domy.