zavrieť
môžete začať písať
výsledky hľadania tu

Plastové palubovky sú záležitosťou modernej doby

Plastové palubovky sú modernou alternatívou k palubovkám dreveným. Vzhľadovo sa im spoľahlivo vyrovnajú a naviac majú skvelé vlastnosti, ako je dlhá životnosť a vysoká odolnosť voči UV žiareniu a plesniam, vďaka ktorým sa stávajú stále obľúbenejším variantom obkladu.  

Plastová palubovka je obklad, ktorý sa vyrába z odolného plastu, s fóliou, ktorá je dostupná hneď v 22 rôznych farebných odtieňoch. Môžete tak vsadiť na trendy pastelových odtieňov, metalickej či napr. obľúbenej drevenej imitácie od tmavého až po to najsvetlejšie drevo. Plastové palubovky je tak možné jednoducho zladiť s akýmkoľvek dizajnom.

Ľahká údržba a vysoké využitie

Plastové palubovky ale majú aj mnoho iných výhod, na rozdiel od drevených sa ľahko udržujú, umývajú sa vodou bežným saponátom a hodia sa ak do interiéru, tak do exteriéru. Môžete sa s nimi obložiť každú plochu fasády domu a to aj po jeho zateplení.

Sú určené pre obloženie strešných podhľadov a nad strešných konštrukcií, ale využijete ich aj v iných častiach stavby, napr. ako výplň dverí či obklad soklu. Môžete ich použiť aj pri problémoch s vlhkým murivom, ktoré pod nimi môžete bez problémov dýchať.

Odolné proti slnku aj škodcom

Plastové palubovky sú ľahké a môžu sa pochváliť vysokou odolnosťou proti agresívnym vplyvom počasia, poveternostným vplyvom aj škodcom. Vyrábajú sa s prvotriedneho PVC a vysoko kvalitnou UV stabilizovanou fóliou a preto sa nemusíte báť, že po nejakom čase na slnku stratí svoju farbu. Palubovky sú vyrábané z recyklovateľného plastu, takže nezamorujú prírodu odpadom. Ak sa ich rozhodnete vymeniť, recyklujú sa a znovu sa použijú.

Ako sa palubovky montujú?

 

Mohlo by vás tiež zaujímať:

Pavel Hrdlička




Tienienie na mieru - podľahnite novým trendom

Aj Vy každým rokom meníte svoj šatník na základe trendov?
A prečo myslieť len na oblečenie? Módnym zmenám podlieha aj Váš interiér. Trend na túto jeseň a zimu praje farbám...

Žalúzie v plastových oknách? Pohodlie a ochrana

Kvalitné plastové okná sú prakticky bezúdržbová, esteticky príjemná a účinne bráni úniku energií. Doplnkom, na ktorý však pri robení plastových okien nesmieme zabudnúť, je aj kvalitné tieniaci produkt.

Kvalitné žalúzie a rolety vnesú do kancelárií komfort a pohodu

Pripravte nielen pre seba, ale aj pre svojich zamestnancov príjemné prostredie, ktoré na ne bude mať pozitívny vplyv a zdvihne ich kreativitu pomocou novej tieniacej techniky.

Inteligentné tieniace systémy: budúcnosť domácej automatizácie

V dnešnej dobe, keď technológia neustále napreduje, sa inteligentné tienenie systémov stáva neoddeliteľnou súčasťou konceptu smart domovov. Produkty od popredného výrobcu Somfy, lídra v oblasti automatizovaných riešení pre domácnosti, znamenajú pre inteligentné tienenie systémov obrovský krok vpred. Sú synonymom pre inováciu a komfort, ktoré transformujú každodenný život.