zavrieť
môžete začať písať
výsledky hľadania tu

Plastové palubovky sú záležitosťou modernej doby

Plastové palubovky sú modernou alternatívou k palubovkám dreveným. Vzhľadovo sa im spoľahlivo vyrovnajú a naviac majú skvelé vlastnosti, ako je dlhá životnosť a vysoká odolnosť voči UV žiareniu a plesniam, vďaka ktorým sa stávajú stále obľúbenejším variantom obkladu.  

Plastová palubovka je obklad, ktorý sa vyrába z odolného plastu, s fóliou, ktorá je dostupná hneď v 22 rôznych farebných odtieňoch. Môžete tak vsadiť na trendy pastelových odtieňov, metalickej či napr. obľúbenej drevenej imitácie od tmavého až po to najsvetlejšie drevo. Plastové palubovky je tak možné jednoducho zladiť s akýmkoľvek dizajnom.

Ľahká údržba a vysoké využitie

Plastové palubovky ale majú aj mnoho iných výhod, na rozdiel od drevených sa ľahko udržujú, umývajú sa vodou bežným saponátom a hodia sa ak do interiéru, tak do exteriéru. Môžete sa s nimi obložiť každú plochu fasády domu a to aj po jeho zateplení.

Sú určené pre obloženie strešných podhľadov a nad strešných konštrukcií, ale využijete ich aj v iných častiach stavby, napr. ako výplň dverí či obklad soklu. Môžete ich použiť aj pri problémoch s vlhkým murivom, ktoré pod nimi môžete bez problémov dýchať.

Odolné proti slnku aj škodcom

Plastové palubovky sú ľahké a môžu sa pochváliť vysokou odolnosťou proti agresívnym vplyvom počasia, poveternostným vplyvom aj škodcom. Vyrábajú sa s prvotriedneho PVC a vysoko kvalitnou UV stabilizovanou fóliou a preto sa nemusíte báť, že po nejakom čase na slnku stratí svoju farbu. Palubovky sú vyrábané z recyklovateľného plastu, takže nezamorujú prírodu odpadom. Ak sa ich rozhodnete vymeniť, recyklujú sa a znovu sa použijú.

Ako sa palubovky montujú?

 

Mohlo by vás tiež zaujímať:

Pavel Hrdlička




Tienienie na mieru - podľahnite novým trendom

Aj Vy každým rokom meníte svoj šatník na základe trendov?
A prečo myslieť len na oblečenie? Módnym zmenám podlieha aj Váš interiér. Trend na túto jeseň a zimu praje farbám...

Dverná sieť – praktické a elegantné riešenie

Premýšľate, ako sa najlepšie ochrániť pre náletmi otravného hmyzu? Váš dom môžete vybaviť sieťami do okien a dverí, ktoré vás problémov jednoducho zbavia. A nemusíte sa báť, siete nemusia byť len nevzhľadné a nepraktické, v našej ponuke nájdete produkty z kvalitných materiálov, v rôzne farebných prevedeniach, ktoré váš domov naopak skrášlia!

Ako vybrať markízu?

Keď sa tešíte na odpočinok na terase a miesto toho vás trápi ostré, pálivé slnečné lúče, určite vás napadne rovnaká otázka, ktorá napadla mňa. Kde vziať tieň? Čo tak vyskúšať markízu? Ale ako ju vybrať, aby splnila moje požiadavky? Aby poskytovala dostatok tieňu, ľahko sa udržovala, ale taktiež, aby látka pri menšom daždi ihneď nepresiakla a ja nemusela s deťmi utekať do domu?

Ako vybrať tieniacu techniku? 2. diel

Či sa rozhodneme pre interiérovú alebo exteriérovú tieniacu techniku, to sa odvíja od našich potrieb a požiadaviek, ktoré na tienenie kladieme. Interiérová tieniaca technika je elegantným a predovšetkým funkčným doplnkom interiéru.