zavrieť
môžete začať písať
výsledky hľadania tu

Tienienie na mieru - podľahnite novým trendom


Aj Vy každým rokom meníte svoj šatník na základe trendov?

A prečo myslieť len na oblečenie? Módnym zmenám podlieha aj Váš interiér. Trend na túto jeseň a zimu praje farbám, s ktorými si spríjemníte dlhé a pochmúrne zimné večery.

Práve pre toto obdobie sú prevažne in zemité farby a to ideálne hnedá, béžová, khaki, vínová alebo odtiene horčicovej.

Nie však každý musí hneď maľovat svoje bývanie, stačí skúsiť zmeniť farby na roletách, plissé, japonských stenách alebo vertikálních žalúziách.





 

V interiéru posobia ležérne a romanticky. V človeku navodzujú pocit kľudu,pohody, bezpečia,presne tie pocity, ktoré si s domovom chceme spojovať. Sú symbolom tradície, stability a uvoľnenia. Sýtejšie odtiene vyvolávajú až príjemnú, intímnu atmosféru….

Tak prečo to neskúsiť?



Mohlo by vás tiež zaujímať:

Petra Šenková




Ako správne vybrať žalúzie?

Ľudia slovo žalúzie často používajú pre všetky produkty tieniacej techniky. Pokúsime sa Vám ľahko a prehľadne vysvetliť ako sa jednotlivé produkty volajú, aké sú ich hlavné výhody a kam sa najčastejši používajú.

Ako na zatienenie podkrovia?

Prázdne podkrovné priestory majú svoje čaro a atmosféru, ktorá priamo nabáda k vytvoreniu originálnej súčasti bývania. Väčšinou sú atypické a všetko vybavenie je potreba premyslieť tak, aby do interiéru sedelo. Zatienenie strešných okien je na pôde nielen nutnosťou, ale aj krásnym doplnkom, ktorý zladí dizajn celej izby.

Ako vybrať projekt pre stavbu svojpomocne?

Rastúcim trendom v českom stavebníctve je stavba domu svojpomocne. Len vlani tak v Česku pribudlo okolo päť tisíc stavebníkov a ich počet sa medziročne zvyšuje o 30%. Realizácia stavby vlastnými rukami obnáša svoje výhody.

Trend, ktorý sa stále vracia? Okenné látkové rolety!

Látkové rolety sú trendom, ktorý z našich okien hneď tak nevymizne. A dôvod je jasný, látkové rolety sú veľmi praktické, cenovo dostupné, môžeme si vybrať ľubovoľný dizajn a doladiť tak interiér do posledného detailu.